Hangeland neppe til Premier League

- Ryktene er litt overdrevet.

FC Københavns Brede Hangeland tror ikke han vil bli solgt til en ny klubb innen overgangsvinduet stenger fredag kveld.

Seks klubber fulgte midtstopperen i landskampen mot Argentina, og Hangeland spilte også godt mot OB i den danske superligaen i helgen.

Men Hangeland tror han må vente på et proffeventyr utenfor Skandinavia.

- Det er ingenting som tyder på at det skal skje noe før overgangsvinduet stenger. Jeg har ikke hørt om noen konkret interesse i det siste, og tror ryktene er blitt litt overdrevet i mediene, sier han til Stavanger Aftenblad.

- Dersom det kommer et veldig godt tilbud fra en god klubb i siste liten, vil det selvsagt være interessant. Men det fordrer altså at noen vil kjøpe meg. Selv trives jeg veldig godt i FCK, fortsetter Hangeland.

Trener Ståle Solbakken tror også at Hangeland vil befinne seg i FCKs midtforsvar utover høsten.

- Det er ingenting som tyder på at det vil skje noe. Jeg er ikke redd for å miste ham nå. Foreløpig har vi ikke fått et eneste konkret bud på ham, og jeg vil helst ikke selge ham heller, sier Solbakken.

(NTB)

BLIR TROLIG I FCK: Brede Hangeland er blitt koblet til en rekke klubber i England, men han blir trolig å finne i FCKs midtforsvar også denne høsten. Foto: AFP
BLIR TROLIG I FCK: Brede Hangeland er blitt koblet til en rekke klubber i England, men han blir trolig å finne i FCKs midtforsvar også denne høsten. Foto: AFP Vis mer