Hangeland og Palace spilte uavgjort mot Stoke

Greide ikke å hindre Peter Crouch.

UAVGJORT: Brede Hangeland spilte hele kampen for Crystal Palace lørdag. Midtstopperen klarte ikke å hindre Peter Crouch i å score da lagene spilte 1-1. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
UAVGJORT: Brede Hangeland spilte hele kampen for Crystal Palace lørdag. Midtstopperen klarte ikke å hindre Peter Crouch i å score da lagene spilte 1-1. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Brede Hangeland spilte hele kampen for Crystal Palace lørdag. Midtstopperen klarte ikke å hindre Peter Crouch i å score da lagene spilte 1-1.

Rogalendingen startet sin fjerde kamp på rad for Palace. Den rutinerte midtstopperen ble i begynnelsen av sesongen sett på som et tredjevalg i midtforsvaret, men har trolig utkonkurrert Damien Delaney.

Sistnevnte har slitt med skade, men har vært på benken i London-klubbens to siste kamper.

Mot Stoke lørdag sendte James McArthur vertene i ledelsen etter elleve minutter. Yannick Bolasie gjorde et strålende forarbeid og la inn til McArthur, som enkelt headet inn 1-0.

Stoke svarte kun minuttet senere. Bojan fikk lagt 45 grader ut til Jonathan Walters, men skuddet til iren ble blokkert. Ballen endte til slutt opp hos Crouch på fem meter, som utlignet fra kloss hold.

Flere mål ble det ikke i oppgjøret. Palace ligger etter kampen på 16.-plass med 15 poeng, mens Stoke er på 11.-plass med 19 poeng.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer