UTE I SEKS UKER:  Brede Hangeland opererte i dag. Landslagskapteinen har gått skadet en stund, og mister i alt 13 uker med fotball. Her i duell med Evertons Lukaku. Foto: NTB Scanpix.
UTE I SEKS UKER: Brede Hangeland opererte i dag. Landslagskapteinen har gått skadet en stund, og mister i alt 13 uker med fotball. Her i duell med Evertons Lukaku. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

Hangeland operert i London - ute i seks nye uker

- Ved godt mot, sier rådgiveren til Dagbladet.

(Dagbladet): Landslagskaptein Brede Hangeland har vært plaget med skade i hele høst.

Fulham-stopperen gikk av i pausen mot Stoke 5. oktober - med en mystisk skade legene ikke fant ut hva var. Så kom han tilbake og spilte 180 landslagsminutter mot Slovenia og Island.

Deretter ble han igjen byttet ut i pausen av oppgjøret Crystal Palace-Fulham 21. oktober. Siden da har det gått nær sju uker uten at Hangeland har spilt fotball.

I mens har Fulhams medisinske apparat prøvd å finne løsningen på problemet. Torsdag ble Hangeland lagt på operasjonsbordet i London.

"Klubben kan bekrefte at Hangeland gjennomgikk en operasjon torsdag kveld, for å utbedre et nerveproblem i høyrebeinet", heter det på Fulhams hjemmeside.

Inngrepet gikk etter planen, og klubben håper stopperen er klar for spill om seks uker.

- Brede er utskrevet, og jeg har snakket med ham både før og etter inngrepet, sier hans personlige rådgiver Jon Mørland til Dagbladet.

- Han er ved godt mot, og glad for at dette nå er gjennomført, sier Mørland.