Hangeland plassert på Fulhams salgsliste

TV-kanal melder om interesse.

SLIPPES TIL STORKLUBB: Brede Hangeland (t.v) og andre Fulham-spillere får gå til større klubber med managerens velsignelse. I kveld kan Hangeland og Fulham hjelpe Manchester City i gullkampen dersom de kaprer poeng på Old Trafford. Foto: REUTERS/Nigel Roddis
SLIPPES TIL STORKLUBB: Brede Hangeland (t.v) og andre Fulham-spillere får gå til større klubber med managerens velsignelse. I kveld kan Hangeland og Fulham hjelpe Manchester City i gullkampen dersom de kaprer poeng på Old Trafford. Foto: REUTERS/Nigel RoddisVis mer

• Fotballstudio kl. 21: Manchester U - Fulham

(Dagbladet): Brede Hangeland kan være en av spillerne Fulham selger i sommer.

Manager Martin Jol sier han støtter spillere som ønsker seg til enda større klubber, og regner med at flere vil forsvinne til sommeren.

- Vi har nå to-tre spillere som har en veldig god markedsverdi, så vi får bare vente og se, sier Jol til Sky Sports.

TV-kanalen mener Brede Hangeland, Moussa Demebele og Clint Dempsey er Fulham-gutta som er mest interessante for andre klubber, men Jol nevner ikke navn.

- Det er stor interesse fra andre klubber for mine spillere, og av den grunn må jeg bruke min bakgrunn og erfaring til å finne yngre spillere. For meg er dette ikke noe problem, sier nederlenderen.

Hvis noen av Fulham-spillerne forsvinner vil Jol stå i døra og ønske lykke til videre.

- Jeg kommer alltid til å gi dem et håndtrykk hvis de kan dra til klubber som Chelsea, Manchester City, Manchester United eller Arsenal, sier Fulham-sjefen.

Norge-kaptein Hangeland har bare halvannet år igjen av kontrakten på Craven Cottage, og det betyr at han allerede i januar kan kikke seg rundt etter ny klubb som bosmanspiller.

Men ifølge lokalavisa Fulham Chronicle før helgen akter londonlaget å forlenge med 30-åringen, og har allerede startet samtaler med den USA-fødte siddisen om en ny avtale.

I den forbindelse uttalte tidligere Spurs-sjef Jol at nettopp Hangeland er ønsket videre.

- Brede er en av spillerne jeg ønsker å beholde. Vi snakker med spillere, og vi har tiden på vår side fordi de har kontrakter som går ut på slutten av denne og neste sesong.