Hangeland skjelte ut Pandev etter målløs misere i Skopje

- Klarer ikke sånne spillere.

SKOPJES LENGSTE TÅ: Makedonias keeper Jane Nikolski vartet opp med kampens lengste tå da han stoppet John Carews småfrekke avslutning like før pause.Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet
SKOPJES LENGSTE TÅ: Makedonias keeper Jane Nikolski vartet opp med kampens lengste tå da han stoppet John Carews småfrekke avslutning like før pause.Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||SKOPJE/OSLO (Dagbladet.no): Makedonia - Norge 0-0.Drøyt fem minutter før pause bød muligheten seg som burde gjenopplivet Norges VM-drøm da John Carew på elegant vis dro seg forbi to mann og kom alene med Makedonias keeper Jane Nikolski.

Med utsiden av foten forsøkte Carew å trille ballen frekt og freidig i nærmeste hjørne, bare for å se at Nikolski strakk seg ut i full spagat og fikk Skopjes lengste tå på ballen.- Jeg drar meg igjennom, men keeper kommer opp med en fantastisk redning. Jeg kunne ha forsøkt å gå rundt ham, men det kom inn en bak i sikring, så jeg måtte skyte. All kred til keeperen som redder den. Det var ikke så mange andre steder jeg kunne ha satt den, sier Carew til Viasat 4.

Nærmere kom verken Carew, Norge eller Makedonia i et oppgjør som neppe appellerte til så mange andre enn dem som hadde en følelsesmessig interesse i utfallet - med mindre man har lettere masochistiske tilbøyeligheter.

Landslagssjef Egil «Drillo» Olsen sleit med å forklare hvorfor det norske folk hadde bevitnet 90 minutter med fotballidelse.

- Jeg er fryktelig skuffa, og jeg skjønner ikke hvorfor vi gjør en så dårlig kamp. Vi har vært gjennomgående bra på trening med høy intensitet og god intensitet, men når vi kommer til kamp er vi ikke i nærheten, konstaterer Drillo overfor Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer