Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hangeland slo hodet etter sammenstøt med lagkamerat, måtte byttes ut

Fikk bare åtte minutter mot Chelsea.

HODESMELL: Brede Hangeland, her fra en kamp mot Southampton, ble bytta ut etter åtte minutter mot Chelsea. Foto: AP Photo/John Walton/NTB Scanpix
HODESMELL: Brede Hangeland, her fra en kamp mot Southampton, ble bytta ut etter åtte minutter mot Chelsea. Foto: AP Photo/John Walton/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brede Hangeland skallet sammen med lagkamerat Kieran Richardson og måtte byttes ut etter et kvarter av Fulhams hjemmekamp mot Chelsea lørdag.

London-oppgjøret var omtrent åtte minutter gammelt da uhellet var ute for den norske landslagskapteinen. Han forsøkte å spille videre, men måtte raskt gi seg.

- Han drar til sykehuset, og jeg håper han er OK. Jeg håper han kommer tilbake og er med oss neste uke, sa manager Felix Magath til Fulhams nettsted.

Fulham ligger helt sist i Premier League, og det blir ikke noe bedre av at klubben tapte 3-1 for Chelsea i dag.

- Det var et stort problem at kapteinen vår ble skadd og ikke var med i annen omgang. Jeg tror ikke vi ville ha gjort slike feil med Brede. Han er hjertet i laget, og alt var under kontroll med ham (på banen). Han er en veldig viktig spiller for oss, sa Magath.

Også for Norges del kan Hangeland-smellen være dårlig nytt. Per-Mathias Høgmos menn møter Tsjekkia til landskamp på bortebane onsdag.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!