SLITER: 
Brede Hangeland er usikker før landskampen mot Nord-Irland. Her med Mohammed Abdellaoue.
Foto: Erlend Aas / Scanpix
SLITER: Brede Hangeland er usikker før landskampen mot Nord-Irland. Her med Mohammed Abdellaoue. Foto: Erlend Aas / ScanpixVis mer

Hangeland småskadd før landskamp

- Vi må ha en plan B, sier Drillo.

Egil «Drillo» Olsen har ikke fått et eneste forfall i troppen han tok ut for å møte Nord-Irland, men litt usikker er han på lagkaptein Brede Hangeland.

Midtstopperen nøyde seg med jogging på Glentorans bane utenfor Belfast mandag, i likhet med Mohammed Abdellaoue og Tom Høgli som begge spilte kamp søndag.

- Det er et lite spørsmålstegn ved navnet til Brede, og vi må ha en plan B. Om han ikke kan spille så sier det seg selv hvem som blir stoppere, sa Drillo da NTB spurte om både Vadim Demidov og Thomas Rogne vil få spilletid ved siden av Hangeland.

Lagkapteinen selv er mindre tvilende til egen innsats onsdag.

- Det er alltid noen småskavanker. Nå er det sårhet i et lår som gjorde at jeg tok det rolig i dag, men jeg er vant til å gjøre nesten ingenting annen dag etter kamp. Jeg håper og tror at jeg trener for fullt tirsdag, sa Hangeland til NTB.

Han merker den tøffe kamphverdagen på kroppen.

- Det er så mange kamper. Jeg har ikke tallet, men jeg tror jeg har spilt godt over 40 kamper denne sesongen, og der merkes, sa 30-åringen som står foran sin 74. landskamp.

(NTB)