Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hangeland stor, Schwarzer størst

Fulham på vei mot finale.

GODT UTGANGSPUNKT: Brede Hangeland og Fulham holdt nullen i Tyskland, og bør dermed ha gode muligheter til å sikre avansement i returen på Craven Cottage neste uke. Foto: AP Photo/Gero Breloer
GODT UTGANGSPUNKT: Brede Hangeland og Fulham holdt nullen i Tyskland, og bør dermed ha gode muligheter til å sikre avansement i returen på Craven Cottage neste uke. Foto: AP Photo/Gero Breloer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Hamburg - Fulham 0-0

(Dagbladet): Fulham øyner for alvor håp om finale i Europa League etter å ha holdt Hamburg til 0-0 i det første semifinaleoppgjøret i Tyskland.

Brede Hangeland spilte en stor kamp i midtforsvaret og bidro sterkt til at Ruud van Nistelrooy & co aldri fikk scoringen som ville gitt dem et gunstig utgangspunkt foran returen på Craven Cottage.

Og bak seg hadde nordmannen en gigant av en keeper i Mark Schwarzer.

Australieren vartet opp med flere praktredninger, som da han fikk fistet det meget gode skuddet fra HSVs Pitropia over tverliggeren.

Fulhams prestasjon blir ikke mindre av at laget tilbrakte 27 timer på reisefot med buss og tog.

- Vi var litt trøtte i beina, men alt i alt var det en god forestilling. Det er fantastisk godt gjort av oss å holde dem til så få sjanser. Det står respekt av dette, og det gir oss håp for returkampen, sier Fulham-keeperen ifølge PA.

Kaptein Danny Murphy føler Fulham hadde ganske god kontroll, med unntak av et visst tysk press mot slutten.

- Bortsett fra to redninger mot slutten var det en ganske komfortabel kveld. Med litt mer kvalitet på kontringene kunne vi skapt noen sjanser selv, sier han. 

Hjemme på Craven Cottage har Fulham god selvtillit, etter å ha slått lag som Juventus, Wolfsburg og Shaktar Donetsk tidligere i turneringen.

FRUSTRERENDE KVELD: Ruud van Nistelrooy og Hamburg gikk av banen uten å score. Foto: AFP PHOTO  DDP / DAVID HECKER
FRUSTRERENDE KVELD: Ruud van Nistelrooy og Hamburg gikk av banen uten å score. Foto: AFP PHOTO DDP / DAVID HECKER Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!