Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hangeland temmet Everton

Livsviktig Fulham-seier.

(Dagbladet.no) Fulham - Everton 1-0.

Londonerne sikret seg tre utrolig viktige poeng hjemme på Craven Cottage i ettermiddag, da de slo Premier Leagues nest beste bortelag.

Fulham ligger fortsatt nest sist, men nærmet seg i hvert fall lagene foran seg på tabellen. Dermed lever fortsatt håpet til Brede Hangeland og Erik Nevland om at de skal overleve i eliten.- Dette var en veldig god prestasjon av oss. Nå ser vi med optimisme fram til de åtte siste kampene, sier manager Roy Hodgson ifølge BBC.

Takk for sist

Førsteomgangen var fryktelig kjedelig, og er ikke verdt mer enn disse tre sekundene. Etter hvilen var der større tempo, høyere temperatur og flere sjanser. Det virket som det var først da lagene skjønte at det faktisk var mulig å vinne denne kampen.

Og det er som kjent av sine egne man skal ha det.

Både Simon Davies og Brian McBride har tidligere spilt for Everton. Etter 67 minutter slo Davies inn til McBride, som kastet seg fram og headet ballen i mål.

En Fulham-ledelse er imidlertid ikke synonymt med seier. Hele fem ganger denne sesongen har de ledet kamper, som har endt med tap. 25 poeng har de mistet etter å ha vært i ledelsen.

TRE VIKTIGE POENG: Brian McBride blir overfalt av lagkameratene etter scoringen som senkte Everton. Foto: AFP
TRE VIKTIGE POENG: Brian McBride blir overfalt av lagkameratene etter scoringen som senkte Everton. Foto: AFP Vis mer

Everton - som før dette ikke hadde tapt i serien i år - presset febrilsk for en utlikning mot slutten, men en god Brede Hangeland og resten av Fulham-laget stoppet dem.- Scoringen var utrolig viktig. For det er veldig stor forskjell på ett og tre poeng for oss, i den situasjonen vi er i, sier Hodgson.

Hodgsons andre

Dermed er det fortsatt tre poeng som skiller Everton og Liverpool i kampen om den viktige fjerdeplassen, og David Moyes har ingen grunn til å feire at det i dag er nøyaktig seks år siden han overtok som manager i klubben.

Han startet den jobben med å slå Fulham 2-1, men klarte ikke kopiere det i dag.

Dette var Fulhams fjerde seier for sesongen og den andre etter at Roy Hodgson ble ansatt som manager.

Framover venter viktige bunnkamper for londonerne, mot Newcastle, Derby, Sunderland og Reading.

Fulham er avhengig av poeng i disse for å overleve.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media