Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hangeland til Everton

Reiser til Liverpool i dag.

(Dagbladet.no): Everton ligger svært overraskende på 3. plass i Premier League, og manager David Moyes har fått beskjed om at han kan bruke penger når overgangsvinduet åpner igjen i januar.

Det kan være godt nytt for Brede Hangeland, som i lang tid har vært i klubbens søkelys. Nå er en overgang for Viking- og landslagsstopperen nærmere enn noensinne.

- Brede Hangeland reiser til Liverpool i dag, bekrefter forsvarerens agent Jim Solbakken til Dagbladet.no.

Ifølge Rogalands Avis er turen noe mer enn vanlig prøvespill. Hangeland skal over for å titte på forholdene, snakke med manager Moyes og gjennomføre et par treninger.

- Everton har virket genuint interessert i lengre tid, men det er de som må komme med utspillet. Jeg er i alle fall interessert i å ta et steg videre i karrieren, sier Hangeland til aftenbladet.no.

Turen skjer med Vikings velsignelse. Hangeland har til og med fått gode skussmål av sin engelske trener Roy Hodgson:

- Moyes ringte meg forleden og spurte om Hangeland er god nok for engelsk eliteserie. Selv om Brede blir nærmest umulig å erstatte, kan jeg ikke lyve når en av mine venner spør meg til råds. Brede er absolutt god nok for Premier League. Det fortalte jeg Moyes, sier Hodgson til Rogalands Avis.

Det er forventet at Hangeland kommer til å koste Everton ca. 24 millioner kroner.

PÅ REISEFOT: Brede Hangeland kan ha spilt sin siste kamp for Viking. I dag reiser han til Liverpool for å trene med Everton.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media