Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hangeland tilbake, da vant endelig Fulham igjen

Tok uhyre viktige hjemmepoeng mot Newcastle.

STOPPET NEWCASTLE: Kaptein Brede Hangeland var tilbake i Fulham-forsvaret, og så laget sitt ta en etterlengtet seier hjemme. Foto: SCANPIX/AP/Alastair Grant
STOPPET NEWCASTLE: Kaptein Brede Hangeland var tilbake i Fulham-forsvaret, og så laget sitt ta en etterlengtet seier hjemme. Foto: SCANPIX/AP/Alastair Grant Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fulham - Newcastle 2-1.

Fulham hadde ikke vunnet en kamp i Premier League siden 20. oktober, og sju oppgjør hadde blitt historie uten tre Fulham-poeng, før kveldens viktige hjemmeseier over Newcastle på Craven Cottage.

Brede Hangeland var tilbake i midtforsvaret etter tre kampers utestengelse, og sammen med John Arne Riise i forsvaret så han Hugo Rodallega heade inn det avgjørende målet etter en drøy time.

Sjansebonanza
Da hadde John Arne Riises fot ti minutter tidligere gitt Hatem Ben Arfa en vanskelig dupp til 1-1, etter at Steve Sidwell, også han via et forsvarerbein, ga Fulham ledelsen tidlig i kampen.

Begge lag hadde masser av sjanser til å score flere mål, blant annet en rekke stolpe- og tverrliggerskudd begge veier, men Hugo Rodallegas 2-1-mål ble det avgjørende.

Rodallega kom seg først på Damien Duffs fine innlegg fra høyre, og stanget vakkert inn den første triumfen for Martin Jol siden Aston Villa var på besøk i penere London-områder.

Tøff sesongstart
Seieren betyr også at Fulham legger poeng mellom seg og nettopp Newcastle, og tar innpå Norwich på tolvteplass i Premier League.

Newcastles tøffe sesonginnledning fortsetter til tross for en etterlengtet seier over Wigan for en uke siden, og de sorthvite får nå bunnlagene helt opp i ryggen.

Skjærene har fortsatt ikke vunnet borte i Premier League 2012/2013.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!