Hangeland tok ut Premier League-stjerna på «lat ellever». Nå blir han kalt løgner: - Det er trist

Crystal Palace-spiller Wilfried Zaha er ikke fornøyd. 

<strong>IKKE FORNØYD:</strong> Crystal Palaces Wilfried Zaha reagerer på at Brede Hangeland kaller ham lat. Foto: NTB Scanpix
IKKE FORNØYD: Crystal Palaces Wilfried Zaha reagerer på at Brede Hangeland kaller ham lat. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): Brede Hangeland var gjest i fotball-podkasten «Heia fotball» for en snau uke siden. Der satte han blant annet opp en ellever med de «lateste spillerne han noen gang har spilt med».

Hangeland legger ikke noe imellom når han f.eks. beskriver Jimmy Bullard som «svak og veik», at Mousa Dembele «aldri løfter vekter», at Bryan Ruiz «ikke visste hvor gymmen var», at Emanuel Adebayor var en mann som «satt med kaffe og muffins på gymmen» og at manager Felix Magath var et «fryktelig menneske».

Hangeland skryter samtidig mye av spillerne, og det hele er et humoristisk innslag.

En av spillerne Hangeland lanserer på laget, er Crystal Palace-vingen Wilfried Zaha, som han beskriver slik:

- På høyre har vi Wilfried Zaha, som har en fysikk og er så atletisk at han har et potensial som er himmelhøyt. Det er ingen grenser. Men han går aldri i gymmen. Han var en festlig fyr, noen ganger kom han på mandag til meg og sa: «I am going to start my program now». Så han hadde bestemt seg da, i helga. «Nå skjer det». Så gikk vi sammen inn på gymmen, så tok han fem armhevinger, en knebøy eller litt benkpress og bare: «Puuuh». Så gikk han. Han hadde nyttårsforsett hver mandag. «Nå skjer det». Det skjedde aldri. Tenk så god han hadde vært dersom han var litt seriøs, sier Hangeland på Heia fotball, som er P3s ukentlige fotballpodkast med Sven Bisgaard Sundet og Tete Lidbom.

Hovedpersonen selv hatt fått med seg hva TV 2-eksperten uttalte, for han tar til sosiale medier etter at saken ble omtalt i engelske medier, deriblant The Sun. Han ser absolutt ikke humoren i det.

«Jeg setter ikke pris på at tidligere lagkamerater forteller løgner bare for å være relevante. Det er trist» skriver Zaha på Twitter.

«Vi har alle forskjellig kropp og selv om jeg ikke hele tiden er i treningsstudio eller gjør det samme som andre, betyr ikke at jeg ikke jobber hardt», skriver han videre.

Brede Hangeland skriver følgende i en sms til TV 2 om saken:

- Du kan skrive at jeg selvfølgelig står inne for innholdet i podcasten. Når det gjelder hvordan det oversettes, tolkes og tas ut av sammenheng så har jeg ingen kontroll på det.

Her er forøvrig hele det «late» laget til Hangeland:

Keeper: Wayne Hennessey

Forsvaret: Chris Baird - Zdenek Grygera - Erik 'Panzer' Hagen

Midtbane: Wilfired Zaha - Jimmy Bullard - Mousa Dembele - Bryan Ruiz

Spisser: Bobby Zamora - Dimitar Berbatov - Emanuel Adebayor

Managere: Felix Magath og Roy Hodgson

Brede Hangeland ønsker ikke å kommentere saken overfor Dagbladet.

<strong>KRITISERES:</strong> Brede Hangeland. Foto: BPI/REX Shutterstock/NTB Scanpix
KRITISERES: Brede Hangeland. Foto: BPI/REX Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer