<strong>KLUBBLØS:</strong> Brede Hangeland er på jakt etter ny klubb etter at han ble droppet av Fulham tidligere i sommer. Foto: Joe Giddens, PA / AP / NTB Scanpix
KLUBBLØS: Brede Hangeland er på jakt etter ny klubb etter at han ble droppet av Fulham tidligere i sommer. Foto: Joe Giddens, PA / AP / NTB Scanpix Vis mer

Hangeland trener fortsatt alene en måned etter Fulham-sparkingen

- Ingenting er i boks ennå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Brede Hangeland (33) ble løst fra kontrakten med Fulham i starten av juni, og reagerte sterkt på måten det ble gjort på. Fulham mente på sin side at de hadde fulgt reglene da Hangeland ble sagt opp.

En drøy måned seinere er landslagskapteinen gjennom de siste årene fortsatt uten klubb, og trener på egen hånd.

- Ingenting er i boks ennå. Brede trener for seg selv, og ønsker ikke å møte eller snakke med media før noe er i stand, sier Hangelands rådgiver Jon Mørland til Dagbladet.

Han håper på en snarlig avklaring, men vil ikke kommentere mer detaljert hvilke klubber som er inne i bildet i øyeblikket.

Heller ikke agent Rune Hauge ønsker å si mye før det er noe helt konkret.

- Det er god interesse fra klubber. Når noe er konkret, kommer dere til å få vite det. Før den tid kan jeg ikke si noe, sier Hauge til Dagbladet.

- Når blir ting konkret?

- Før seriestart.

- I hvilken liga?

- De store ligaene har seriestart i midten av august, sier Hauge.

Og i første del av september starter Norge kvalifiseringen foran EM i Frankrike i 2016.

3. september er det treningskamp mot England på Wembley, seks dager seinere kommer Italia til Ullevaal og første kamp i kvaliken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer