Hangeland trolig ny Fulham-kaptein

- Det kan se slik ut, sier landslagsstopperen.

SNART NY SESONG: Brede Hangeland har vært norsk landslagskaptein siden 2008. Nå blir han trolig Fulhams lagkaptein.
Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix
SNART NY SESONG: Brede Hangeland har vært norsk landslagskaptein siden 2008. Nå blir han trolig Fulhams lagkaptein. Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Se landskampen her: Kjøp tilgang og se Norge - Hellas (onsdag 20.00) i vårt Fotballstudio. Kampen inngår i fotballabonnementet, som inkluderer alle kamper i Tippeligaen og hovedkampene i Adeccoligaen og Toppserien.

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Brede Hangeland (31) har vært norsk landslagskaptein siden 2008 - og nå tyder mye på at midtstopperen også blir Fulhams nye lagkaptein.

- Jeg har vært kaptein i treningskampene, og det kan tenkes at jeg får fortsette som det. Jeg har ikke fått noen offisiell beskjed, og jeg vil ikke slå fast noe, men det kan se slik ut, sier Hangeland til Dagbladet.

40 poeng er målet Danny Murphy var Fulham-kaptein fra 2008/09-sesongen, men forlot klubben til fordel for Blackburn etter forrige sesong.

- Det blir en spennende sesong og målet for laget er det samme hvert år: Å få 40 poeng så tidlig som mulig i sesongen, sier Hangeland.

- Nesten alle klubbene - bortsett fra de fem-seks beste - har som mål å overleve og kanskje klare en topp 10-plassering, sier Fulham-spilleren.

- Like gode som i fjor Fulham serieåpner mot Norwich lørdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer