Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hangeland trolig ny Fulham-kaptein

- Det kan se slik ut, sier landslagsstopperen.

SNART NY SESONG: Brede Hangeland har vært norsk landslagskaptein siden 2008. Nå blir han trolig Fulhams lagkaptein.
Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix
SNART NY SESONG: Brede Hangeland har vært norsk landslagskaptein siden 2008. Nå blir han trolig Fulhams lagkaptein. Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix Vis mer

Se landskampen her: Kjøp tilgang og se Norge - Hellas (onsdag 20.00) i vårt Fotballstudio. Kampen inngår i fotballabonnementet, som inkluderer alle kamper i Tippeligaen og hovedkampene i Adeccoligaen og Toppserien.

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Brede Hangeland (31) har vært norsk landslagskaptein siden 2008 - og nå tyder mye på at midtstopperen også blir Fulhams nye lagkaptein.

- Jeg har vært kaptein i treningskampene, og det kan tenkes at jeg får fortsette som det. Jeg har ikke fått noen offisiell beskjed, og jeg vil ikke slå fast noe, men det kan se slik ut, sier Hangeland til Dagbladet.

40 poeng er målet
Danny Murphy var Fulham-kaptein fra 2008/09-sesongen, men forlot klubben til fordel for Blackburn etter forrige sesong.

GLEDER SEG: John Arne Riise gleder seg til seriestart med Fulham til helga. 
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
GLEDER SEG: John Arne Riise gleder seg til seriestart med Fulham til helga. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

- Det blir en spennende sesong og målet for laget er det samme hvert år: Å få 40 poeng så tidlig som mulig i sesongen, sier Hangeland.

- Nesten alle klubbene - bortsett fra de fem-seks beste - har som mål å overleve og kanskje klare en topp 10-plassering, sier Fulham-spilleren.

- Like gode som i fjor
Fulham serieåpner mot Norwich lørdag.

- Det har vært en lang oppkjøring og vi håper på en god sesong. Vi trenger en god start i åpningskampen. Fulham hadde en god sesong i fjor, og vi håper å gjøre det minst like bra, sir John Arne Riise til Dagbladet.

FULHAM-KAPTEIN: Brede Hangeland har vært Premier League-lagets kaptein i sesongoppkjøringen.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
FULHAM-KAPTEIN: Brede Hangeland har vært Premier League-lagets kaptein i sesongoppkjøringen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Fulham ble nummer ni i Premier League forrige sesong med 52 poeng.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media