Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hangeland usikker mot Sør-Afrika

Har betennelse i venstre ankel.

USIKKER TIL LØRDAG: Brede Hangeland er usikker til oppgjøret mot Sør-Afrika på grunn av en ankelskade.
Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix .
USIKKER TIL LØRDAG: Brede Hangeland er usikker til oppgjøret mot Sør-Afrika på grunn av en ankelskade. Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix . Vis mer

|||Landslagskaptein Brede Hangeland er usikker til Sør-Afrika-kampen lørdag.

Han sliter med en betennelse i venstre ankel og trente ikke onsdag.

- Vi tar ingen avgjørelse om ham før nærmere kampen. Han har hatt disse problemene noen uker nå. Vi får hva som skjer, om han spiller hele kampen, noe eller ikke noe, sier landslagslege Thor Einar Andersen til NTB.

For Hangeland kan det ende i en pause på noen uker med det første. Noe inngrep skal ikke være aktuelt. Norges Fotballforbund har en dialog med Fulham om situasjonen.

- Det er spørsmålstegn ved Brede og Tore Reginiussen. Men med de andre er det mer småtterier, så de regner vi som sikre på lørdag, sier landslagstrener Egil «Drillo» Olsen.

Også Tore Reginiussen har utfordringer. Han har en vond rygg som dukker opp med jevne mellomrom.

John Carew og Henning Hauger trente begge alternativt onsdag.


(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling