Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hangeland vil stoppe Rooney igjen

Nordmannen håper på reprise.

Brede Hangeland har stoppet Wayne Rooney før. Lørdag håper Fulham-stopperen på reprise.

Hangeland storspilte da FC København tok en sensasjonell 1-0-seier mot United i mesterligaen sist sesong. I vinter ble han hentet til Fulham, der fansen håper han skal redde klubben fra nedrykk.

- Det var en av det største kampene jeg har spilt, og jeg tror det vil føles like stort hvis vi skulle klare det igjen. Vi spilte langt over nivået vårt, og jeg tror du må gjøre det for å slå United, sier Hangeland.

Siddisen er forberedt på at han ikke får noen enkel jobb mot Rooney, Cristiano Ronaldo og resten av Uniteds stjernemannskap.

- Det er et fantastisk lag med spillere i verdensklasse. Jeg gjør den jobben manageren ber meg om, og vil gjøre mitt beste enten det blir å markere Wayne Rooney eller en annen spiller, forteller Hangeland.

Fulham ligger nest sist i engelsk eliteserie. Manchester United er tre poeng bak ligaleder Arsenal som møter John Carews Aston Villa lørdag.

(NTB)

SEIER MOT UNITED: Da Brede Hangeland spilte i FCK slo de Wayne Rooney og Manchester United i Champions League. Foto: EPA
SEIER MOT UNITED: Da Brede Hangeland spilte i FCK slo de Wayne Rooney og Manchester United i Champions League. Foto: EPA Vis mer
image: Hangeland vil stoppe Rooney igjen
BREDE SMILTE BREDEST: Ole Gunnar Solskjær smiler her til Brede Hangeland, men det var siddisen som fikk med seg poengene.
TRENGER POENG: Hangelands Fulham ligger nest sist i Premier League og er på desperat poengjakt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media