- Hangeland vil til RBK

RBK-direktør Rune Bratseth åpner pengesekken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rune Bratseth får nesten ubegrensede midler til å kjøpe to nye spillere i sommer.

- Styret har frigitt de midlene vi trenger til kjøp av spillere. Går alt etter planen, vil Lerkendal-publikum kunne stifte bekjentskap med to nye ansikter i sommer. I tillegg kommer Christer George tilbake fra Spania, sier RBK-direktør Bratseth til Adresseavisen.

Han får i løpet av de nærmeste dagene svar på om Sogndal slipper Robbie Russel til Rosenborg. I tillegg jobber trønderne med andre aktuelle navn.

- Hva med Brede Hangeland?

- Vi har forståelse for at han er positiv til en overgang, sier Bratseth.

Landslagsstopperen blir neppe noen billig forsterkning dersom Rosenborg velger å legge inn et bud. Viking vil trolig kreve rundt 15 millioner kroner for å slippe Hangeland, som innrømmer at han er smigret over interessen.

- Jeg vil ikke kommentere noe før det foreligger et bud på bordet, men generelt vil jeg si at det er en anerkjennelse at Rosenborg viser interesse. Klubben har oppnådd fantastiske resultater de siste årene, både i Norge og ute i Europa, sier Hangeland til avisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer