Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hangelands skade et mysterium

- Vi er ikke 100 prosent sikre.

 USIKRE:  - Det jeg kan si er at vi ikke er 100 prosent sikre. Derfor har vi heller ikke gått ut med hva dette er for noe, sier landslagslege Thor Einar Andersen om Hangelands skade. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
USIKRE: - Det jeg kan si er at vi ikke er 100 prosent sikre. Derfor har vi heller ikke gått ut med hva dette er for noe, sier landslagslege Thor Einar Andersen om Hangelands skade. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer

Det er uklart når Brede Hangeland er tilbake fra skade. Landslagsstopperen har bare spilt 45 minutter med klubbfotball etter landskampene mot Slovenia og Island i oktober.

- Det jeg kan si er at vi ikke er 100 prosent sikre. Derfor har vi heller ikke gått ut med hva dette er for noe, men det jobbes intenst med å bli sikker på hvorfor han ikke kan være med for fullt i trening og kamp, sier landslagslege Thor Einar Andersen til TV 2.

Han tror ikke Hangelands skadeproblemer er karrieretruende.

- Han plages litt med ryggen og den ene foten. Det er koblingen mellom disse to vi nå holder på med, sier Andersen til TV 2.

Fulhams medisinske apparat tar seg av den daglige oppfølgingen av midtstopperen. Landslagslegen kommer jevnlig med innspill og diskuterer med London-laget.

- Plagene hans varierer. I perioder kan han trene for fullt, og i perioder merker han det uten intensiv trening. Vi ønsker å bli 100 prosent sikre før vi går ut med konklusjoner, sier Andersen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media