Hanne (36) vant VM-sølv og endte opp med kneprotese. Nå advarer hun mot korsbåndskader

Operert ni ganger før hun la opp.

KNEPROTESE: Hanne Halèn trener får sitt nye kne klemmet ned mot benken. Det er smertefullt for eks-håndballspilleren. Foto: JACQUES HVISTENDAHL / DAGBLADET
KNEPROTESE: Hanne Halèn trener får sitt nye kne klemmet ned mot benken. Det er smertefullt for eks-håndballspilleren. Foto: JACQUES HVISTENDAHL / DAGBLADET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

LØRENSKOG (Dagbladet): Hanne Halén levde drømmen alle bærer i seg når de begynner med idrett i ung alder. Hun var en av håndballjentene som vant VM-sølv for Norge i 2001, hun har vært proff i både Spania og Danmark og har spilt for flere toppklubber i Norge. 

Nå ligger den tidligere håndballprofilen på behandlingsbenken til manuellterapeut Roger Olsen og har det vondt. Knappe to måneder etter å ha fått operert inn en kneprotese handler alt om å få tilbake et normalt liv.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer