Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hanne Haugland - over og ut

Hanne Haugland gjorde seks hopp på OL-stadion i Sydney i natt. Hun gikk over 1,80, 1,85 og 1,89 i første forsøk, men så var det bråstopp. Alle forsøkene på 1,92 endte med riv, og slik avsluttet Haugland idrettskarrieren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tårene presset på da hun forlot banen for aller siste gang. Det ble virkelig en vemodig og trist avslutning for verdensmesteren i høyde fra 1997. Hun var sjanseløs i kampen om en plass i høydefinalen i Sydney, og hoppet som hun har gjort hele denne sesongen.

- Jeg var egentlig kjempetrygg på at jeg skulle klare en finaleplass, men hadde ikke samme fresen i beina etter hvert som jeg hoppet. Jeg falt litt nedpå i tilløpet og var rett og slett ikke sterk nok, forklarte Hanne Haugland innsatsen overfor NTB.

- Er du veldig skuffet?

- For å si det slik så var det veldig vemodig å gå av banen for aller siste gang. Skuffelse er en del av idrettslivet, så jeg vet jo det kommer fra tid til annen, sa hun etter å ha tenkt lenge gjennom svaret.

(NTB)