-Hannibal K. er en av landets raskeste hester

Lars Anvar Kolle tror på flere triumfer på Forus lørdag.

(Dagbladet.no): Lars Anvar Kolle tror han vinner både med Hannibal K. og Nong Lin lørdag. Gjesteoppsittet Turbo Play kan gi hattrick for Vestfold-kusken.

-Hannibal K. er en av landets raskeste fra start. Jeg håper og tror vi leder hele veien, uttaler kusk Lars Anvar Kolle til Dagbladet.no.

Hannibal K. tapte kun for topphesten Lill Adolf nest sist. Det er ingen av hans kaliber i banen denne gang. Sporet er perfekt og selskapet helt riktig. Sprint og autostart er heller ingen ulempe. Det bør gå veien i V75-6.

Lars Anvar Kolle kan ta turen til seremoniplass flere ganger lørdag.

-Nong Lin har stor kapasitet og viste flott form sist. Vi kjemper om seieren i V75-7. En topp sjanse det også, sier Kolle om Dagbladets V75-banker.

-Turbo Play i V75-4 gleder jeg meg til å kjøre. Jeg har bare sett hesten i løp. Sist ledet han hele veien. Vi satser på tet og håper å bli der.

-Kvitson i V75-3 har ingen fordel av full distanse. Han har 20 meter tillegg og møter gode hester. Formen er fin og han kan være aktuell for en trippelplass. Feseth Lynet tror jeg ikke vi slår, sier Kolle.

-Roskvinn som jeg kjører i V75-1 er det en premie som gjelder for. Jeg kan opplyse, at han mest sannynlig forsøkes med draskylapper for første gang lørdag. Så får man bare håpe, at han tenner litt ekstra med det utstyret.

TROR PÅ TET HELE VEIEN. Lars Anvar Kolle er sikker på tetposisjonen med Hannibal K. Foto: HESTEGUIDEN.COM
TROR PÅ TET HELE VEIEN. Lars Anvar Kolle er sikker på tetposisjonen med Hannibal K. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer

Sugarpiece får neppe mer enn en premie i V75-2, avslutter Lars Anvar Kolle som kan bli dagens mann lørdag.

Nong Lin med riktig oppgave

Klassehesten Nong Lin er tilbake for fullt etter sin operasjon. Trener Geir Kihle er optimist foran lørdagens oppgave. På lasset til Forus har treneren med seg to hester.

- Sugarpiece er det en premie som gjelder for mot gode hester.

- Nong Lin derimot har jeg ambisjoner med. Hun har trent fint og tatt det siste løpet på en fin måte. Hun møter ok selskap og har et fint startspor. Hun er rask på voltestart.

- Gjør du noen utstyrsendringer?

- Vi gjør ingen utstyrsendringer. Det blir lett balanse foran med aluminiumssko og jernsko bak. Hun kommer ut med åpent hodelag som vanlig. Det er aldri lett med 20 meter tillegg, men jeg tror på en plass helt i toppen. Hun har en fin oppgave, sier trener Geir Kihle om den storvokste damen som legger mye mark under seg.

Lørdag kan Nong Lin plusse ytterligere seksti tusen på kontoen. Dagbladets Bengt Berg gir hoppa bankertilliten.

- Synes du Nong Lin forsvarer bankerstempelet, Geir?

- Ja, hun kan være en frisk banker. Jeg synes hun har en god vinnersjanse selv om det er litt sjanseartet fra 20 meter tillegg. Jeg tror hun greier det!

SEIERSGLISET. Lars Anvar Kolle har sjeldent mange vinnersjanser i en V75-omgang.