Hannover sender Moa til Egypt

- Vi gjør alt for å få ham spilleklar.

SENDES TIL SOL OG VARME: Hannover håper en ukes sydenferie kan sette fart på restitusjonen av Mohammed Abdellaoue. Moa har vært skadd siden starten av oktober. Foto: Ronald Wittek, EPA/Scanpix
SENDES TIL SOL OG VARME: Hannover håper en ukes sydenferie kan sette fart på restitusjonen av Mohammed Abdellaoue. Moa har vært skadd siden starten av oktober. Foto: Ronald Wittek, EPA/ScanpixVis mer

Mohammed «Moa» Abdellaoue er sendt på en ukes ferie til Egypt av sin tyske klubb Hannover i et forsøk på få ham tilbake til to siste kampene før vinterpausen, melder Eurosport.

Moa har slitt med en strekk etter EM-kvalifiseringskampen mot Portugal. Han har derfor ikke spilt seriekamp siden 1. oktober.

Hannover savner sin norske angriper, som har scoret seks mål for klubben denne sesongen. Klubben ligger på en overraskende 4.-plass i tysk 1. Bundesliga etter 13 serierunder.

- Vi vil gjøre alt for at han kan bli klar de til to siste kampene før vinterpausen. Derfor er vi blitt enige å sende ham på en ukes ferie med sol og varme i Egypt, sier Hannover-trener Mirko Slomka i en pressemelding.

Det er et samarbeid med klubbens sponsor TUI som gjør ferieturen mulig.

(NTB)