«Hannu Tihinen fra helvete»

Akkurat disse fire ordene brukte Vikings finske midtstopper da han presenterte seg etter kampen i går. Og ordene er veldig betegnende på hvordan finnen hadde det etter cupfinalen. Han var skikkelig langt nede og følte seg som syndebukk.

- Jeg har en utrolig tung følelse. Det er fryktelig at vi feiler i årets viktigste kamp, sier Tihinen.

Misfornøyd

Det som irriterte Hannu Tihinen mest er at han skiftet retning på Morten Fevangs skudd - slik at ballen endte i eget nett.

- Når Bjørn Dahl scorer et så fint mål, så er det dumt at den andre midtstopperen scorer i feil mål etterpå. Jeg burde bare latt ballen passere, fordi den hadde nok gått utenfor, sier Tihinen.

- Dette tapet vil det nok ta lang tid før jeg glemmer, sier Tihinen til Dagbladet.

Dagbladet gir Hannu Tihinen en sekser på spillerbørsen fra gårsdagens kamp. Vår karakteristikk av finnen er: Sterk i lufta, kontant langs bakken og trygg med ballen. Selv er han veldig misfornøyd med egen innsats.

- Det er en av de svakeste kampene jeg har spilt i Viking. Hadde blant annet mange feilpasninger, sier Tihinen.

Forsvinner kanskje

Finnen har hatt en meget god sesong i Viking-drakten og har også spilt seg inn på Finlands landslag. Men det tenkte han ikke på i går. Han var bare skuffet og deprimert. Tihinen orket heller ikke si så mye om framtida.

- Det er vanskelig å si om jeg har spilt min siste kamp for Viking. Skal snakke med agenten min i løpet av de neste ukene, sier Tihinen.

Flere klubber har fått øynene opp for den solide midtstopperen. Dessuten styrer Viking mot et stort underskudd i årets sesong. Klubben har budsjettert med spillersalg på 10 millioner kroner, men ingen spillere er solgt.

Derfor er sannsynligheten stor for at Viking selger.

<B>UTSLÅTT:</B> Hannu Tihinen (24) laget selvmål, og finnen ble liggende lenge på gresset etterpå. - Jeg har en utrolig tung følelse, sier han.