Erling Braut Haaland

- Hans drøm er Premier League

Sommervinduet 2021 er ikke lukket, men de elleville spekulasjonene rundt Erling Braut Haalands (21) neste klubbvalg vil ingen ende ta.

ØNSKET MANN: Erling Braut Haaland Foto: REUTERS/Leon Kuegeler DFB regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video
ØNSKET MANN: Erling Braut Haaland Foto: REUTERS/Leon Kuegeler DFB regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er verken blitt scora et eneste mål, eller blitt sparket en eneste ball i Bundesliga-sesongen 2021/2022, men allerede nå spekulerer mediene i hvor Erling Braut Haaland ender opp.

Det er ved flere anledninger blitt rapportert at Haaland har en utkjøpsklausul i sin kontrakt med Borussia Dortmund, men at den ikke trer i kraft før neste sommer.

Det har gjort at flere nå spekulerer i om denne sesongen blir en slags avskjed for jærbuen, i påvente av at Europas megaklubber skal sirkle seg rundt ham.

Haaland-veien

En klubb det konstant snakkes om er Real Madrid. Ved flere anledninger har man spekulert i om den spanske gigantklubben anser Haaland som en de vil knytte seg til inn mot åpningen av storslåtte Santiago Bernabéu.

Avisa AS hevdet denne uka at «nå har veien til Haaland åpnet seg», og begrunnet dette med at to av hovedkonkurrentene, Chelsea og Manchester City, allerede har sikret seg store navn.

Chelsea har sikret seg Romelu Lukaku fra Inter, mens Jack Grealish er mannen AS mener fyller Haaland-rommet hos Manchester City. I tillegg nevnes også den mulige overgangen for Harry Kane fra Tottenham.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer