Hansen på raid i Sverige og Island

Og en norsk profil presenteres snart.

NORDISKE FORSTERKNINGER:  Mjøndalen-trener Vegard Hansen ser til Sverige og Island for å finne nye spillere før kommende sesong i Tippeligaen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
NORDISKE FORSTERKNINGER: Mjøndalen-trener Vegard Hansen ser til Sverige og Island for å finne nye spillere før kommende sesong i Tippeligaen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mjøndalen vil gi kontraktstilbud til spillerne som tok det tidligere topplaget tilbake til eliteserien. - Men vi vil også hente noen få klassespillere, sier trenerhelten Vegard Hansen.

Å konkurrere på lønn med norske klubber er vrient, men både i Sverige og Island har Hansen funnet spillere som kan bli en berikelse for norsk fotball.

- Vi har nok av billige spillere som passer inn perfekt og som har forsterket oss veldig. Vi går ikke for usikre kort for eliteseriecomebacket. Nå ser vi på en annen hylle, spillere som er topp nasjonalt nivå i mine øyne. Det er spillere som bør være godt kjent for alle, sier Vegard Hansen.

Profil snart klar Dermed kan det bli nordisk moro på Mjøndalen stadion.

- Vi har jobbet inn mot Sverige og Island i hele høst. Markedet er godt sondert. Du skal ikke bli overrasket over at en islending eller svenske vil få en god eliteseriesesong med oss. Lønnsnivået i Sverige og Island gir oss muligheter til å hente klassespillere, sier Hansen til NTB.

- Og vi har allerede hatt en norsk klassespiller på hånden en måneds tid. En spiller vi har hatt lyst på i mange år. Vi fikk endelig ja for noen uker siden. Det er ikke lenge til han blir presentert. Egentlig en som skulle hjelpe oss opp, men han kan utrette ting også i eliteserien. Det blir vel to-tre spillerkjøp, forteller den tidligere England-proffen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer