Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hansen vil betale 50 000 fra egen lomme for FFK-avtale

Desperat etter overgang fra Mjøndalen.

IVRIG: Mads Hansen er tent på å prøve seg i Tippeligaen. Her i kamp med VIFs Freddy dos Santos i cupen.
Arkivfoto: Jarl Fr. Erichsen / SCANPIX .
IVRIG: Mads Hansen er tent på å prøve seg i Tippeligaen. Her i kamp med VIFs Freddy dos Santos i cupen. Arkivfoto: Jarl Fr. Erichsen / SCANPIX . Vis mer

Mads Hansen vil vekk fra Mjøndalen, men bruntrøyene har avvist interessen fra Fredrikstad. Nå legger 26-åringen 50.000 kroner fra egen lomme på bordet i et håp om overgang.

- Jeg trodde det skulle være nok, siden de ved forrige bud sa at det bare var småpenger som skilte, forteller Hansen til Drammens Tidende.

Ifølge lokalavisen har FFK nå budt 350.000 kroner for spilleren. Trolig må Østfold-klubben betale nærmere 500.000 kroner for MIF-spilleren. Ifølge MIFs sportssjef Kenneth Karlsen er det ingen automatikk i at førstedivisjonsklubben selger Hansen nå.

Spilleren selv håper å kunne bli heltidsfotballspiller. Han har merket slitasje ettersom jobb og trening gjør at han er hjemmefra i mer enn 12 timer hver dag. I FFK er han dessuten forespeilet jobb etter karrieren.

- Jeg har takket nei til klubber i Norge og Sverige, fordi jeg tror FFK vil passe meg best. De har vist oppriktig interesse, og jeg tror jeg vil bli satset på. Det er en veldig fin fotballby med et flott stadion og gode supportere. Jeg er også forespeilet gode karrieremuligheter etter fotballkarrieren. Det er flere i FFK-styret som sitter i store firmaer, sier Hansen til DT.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling