Hansens Wolfsburg banket rival i cupen

SEIER: Caroline Graham Hansen, her fra en tidliger anledning, og Wolfsburg tok en sterk seier mot Bayern, Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
SEIER: Caroline Graham Hansen, her fra en tidliger anledning, og Wolfsburg tok en sterk seier mot Bayern, Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Caroline Graham Hansen spilte en time da Wolfsburg slo Bayern München 2-0 borte i kvartfinalen i den tyske cupen for kvinner onsdag.

Det var den første av seks storkamper på to og en halv uke for Wolfsburg, som møter Bayern igjen allerede søndag. Da er det toppkamp i Bundesliga det handler om.

Hansen er nylig tilbake etter beinbruddet hun pådro seg i fjor høst, og onsdag startet hun for Wolfsburg for første gang siden skaden. Hun ble byttet ut etter en time på stillingen 0-0.

I det 73. minutt kom scoringen tittelforsvareren lengtet etter. Bayern-forsvaret, som er svekket i Nora Holstad Berges skadefravær, greide ikke å klarere da gjestene trykket på. På tredje forsøk fikk Tessa Wullaert ballen i mål.

Rett før slutt kontret Wolfsburg inn målet som punkterte kampen. Gina Lewandowski var målscorer.

Freiburg, Leverkusen og Sand vant også sine kvartfinaler i cupen onsdag.

Etter helgens toppkamp i serien venter første kvartfinale i mesterligaen mot Ada Hegerberg og hennes lagvenninner i Lyon på Wolfsburg neste uke.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer