Hanssen banket Ajax i debuten

Knalldebut for tidligere Glimt-spiller.

(Dagbladet.no): Du får neppe en bedre karrierestart enn André Hanssens i nederlandsk fotball. I går slo Herenveen til med 2-1 mot Ajax, med Hanssen på midtbanen.

- Dette var stort. Det var min første kamp fra start i serien for Heerenveen. Det var fullsatt stadion på hjemmebane. Kampen gikk direkte på tv, og motstander var Ajax. Jeg fikk nesten ikke sove natt til lørdag, sier Hanssen til Avisa Nordland.

Den tidligere Bodø/Glimt-spilleren sier han var nervøs i starten, men er fornøyd med innsatsen i kampen. Ajax ledet 1-0 til pause før Herenveen snudde matchen.

- Det var viktig for meg å få en såpass fin debut fra start. Jeg tror både medspillerne, publikum, klubbledelse og trenere fikk seg en liten overraskelse. Jeg fikk markert meg på en positiv måte overfor dem, sier Hanssen.

PROFFDEBUT: André Hanssen fikk sjansen mot Ajax og vant. Midtbanespilleren forlot Glimt etter fjorårssesongen. Foto: SCANPIX
PROFFDEBUT: André Hanssen fikk sjansen mot Ajax og vant. Midtbanespilleren forlot Glimt etter fjorårssesongen. Foto: SCANPIX Vis mer