Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hanstveit returnerer til Brann etter fem år utenlands

Skrev under toårkontrakt i dag.

 HJEM TIL BERGEN:  Erlend Hanstveit har signert en toårskontrakt med Brann og er igjen klar for spill i Tippeligaen.Foto: Nils Harald Ånstad/Dagbladet
HJEM TIL BERGEN: Erlend Hanstveit har signert en toårskontrakt med Brann og er igjen klar for spill i Tippeligaen. Foto: Nils Harald Ånstad/Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Etter fem år som utenlandsproff vender Erlend Hanstveit hjem til Bergen og Brann.

Forsvarsspilleren spilte 11 sesonger for Brann og var med på å vinne ligagull i 2007.

- Det kjennes som om jeg blir mer og mer sulten på å vinne, og det har kanskje noe med at jeg har begynt å se enden på karrieren om noen år.
Spesielt når jeg nå kommer tilbake til en klubb som har så mye spennende på gang, så gleder jeg meg veldig til å bli en del av det, sier Erlend Hanstveit til klubbens hjemmeside.

32-åringen forlot Brann til fordel for belgiske Gent i 2008. De siste tre sesongene har han tilbrakt i svenske Helsingborg.

Rikard Norling tok over Brann etter årets sesong. Og Hanstveit kjenner godt til den svenske treneren.

- Det er derfor jeg er her, Brann er en klubb som skal være med å kjempe om titler, og vi kommer til å gjøre det i årene som kommer. Det er jeg ganske sikker på, forteller Hanstveit.