Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hansvoll bokser i Polen

Thomas Hansvoll skal forsvare tittelen sin 6. september.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Thomas Hansvoll er i gang igjen for å forsvare den interkontinentale tittelen sin i cruiservekt i World Boxing Organisation (WBO) i et stevne i Polen.

- Jeg har ikke vært i kontakt med Hansvoll selv, men har gitt beskjed til mellommannen hans Pål Nygård om dette. Det er vi som har holdt kontakten i det siste, bekrefter Steffen Tangstad overfor NTB.

I våres skar det seg skikkelig mellom Tangstad og Hansvoll, men etter hvert som det er kommet mellommenn inn i bildet har forholdet mellom de to blitt bedre, og nå tyder alt på at Hansvoll er i gang igjen for fullt.

Via flere kontakter får NTB bekreftet at Hansvoll er i god trening i Oslo. Foreløpig trener han i et boksegym ved Storo Senter, og mye tyder på at han kommer til å fortsette med det inntil videre.

Det kan også være aktuelt for ham å legge noen av forberedelsene til Polen, for der trener Andrej Gmitruk, den gamle norske landslagstreneren, en gjeng polske proffboksere tilknyttet stallen til Steffen Tangstad, og Hansvoll kan komme inn der, hvis han vil.

Det har Oslo-proffen tidligere gitt uttrykk for at han kunne tenke seg. Hansvoll trenet under Gmitruk i tiden sin som amatør, og han har mye til overs for polakken.

- Jeg har gitt Thomas beskjed om å holde seg i formen, så jeg regner med at han er klar til stevnet i Polen, der jeg også satser på å gi Geir Inge Jørgensen en kamp, sier Tangstad til NTB.

(NTB)