Hansvoll i topp form

Thomas Hansvoll er på vei til Schwerin og det viktige møtet med Jesse Corona. Bare overbevisende seier er godt nok hvis han skal få en ny VM-kamp.

- Formen er så bra som den skal være, men jeg har kanskje sparret litt for lite, innrømmer Thomas Hansvoll overfor NTB. Han hadde en fransk sparringpartner her i Oslo i snaue 14 dager, men da han reiste hjem skar det seg med å få tak i en ny.

Steffen Tangstad hadde en svenske på hånden, men den dagen han skulle komme til Oslo, ringte han til Tangstad og fortalte at moren hans plutselig var død. Dermed måtte han kaste inn håndkleet i forhold til sparring med Hansvoll.

Tangstad selv tok turen til Oslo for å gå noen runder, men Hansvoll klinte til og Tangstad hadde fått nok etter bare et halvminutt.

- Jeg tror nok Thomas misforstod min rolle litt, men jeg fikk da i hvert fall bekreftet at han slår hardt og er i form, sa Tangstad til NTB etter den korte treningsøkten.

Hard jobb

- Når jeg går i ringen mot Corona er det bare om å gjøre jobbe hardt. Det er det eneste som teller, sier Hansvoll, som har trent veldig bra på hjemmebane i Oslo sammen med Harald Svendsen.

- Det er klart det ligger i bakhodet at dette er en viktig kamp, men jeg tenker likevel ikke så mye på muligheten til å få en ny VM-kamp. Jesse Corona er et hinder jeg må forbi uansett, så jeg tar foreløpig en og en kamp av gangen, sier Hansvoll.

Ryktene vil ha det til at han får en ny sjanse mot Bruno Girard i Paris allerede 3. desember dersom han imponerer mot amerikanske Corona, men foreløpig vil ikke Steffen Tangstad snakke for mye om det.

Blank

Thomas Hansvoll er temmelig blank når han blir spurt om Jesse Corona.

- Det eneste jeg vet om han er kamplisten hans, men den sier vel kanskje ikke så mye den heller, sier Hansvoll.

- Folk jeg kjenner har kikket litt på ham, men det er ikke så mye jeg har fått vite. Så vidt jeg vet har han ingen særegenheter og kommer ikke til å overraske, sier Hansvoll, som tar Kiel-ferja til kampen.

- Nå skal det bli godt å komme i gang igjen, for det ble både lite boksing og trening i en periode etter kampen mot Girard i Paris. Det er jo også den eneste kampen min i år, så det er vel på tide å gå i ringen igjen, mener han.

Og en ting er Thomas Hansvoll klar på: Det er på høy tid at han legger VM-kampen bak seg. Nå gjelder det å tenke framover.

NTB

I FORM: Thomas hansvoll er i form til tross for lite sparring. her er han med sin nye trener Harlad Svendsen.