Hansvoll kan bokse forkamp for Kessler

- Allerede i gang med diettprogram.

Thomas Hansvoll håper å kunne bokse en av forkampene i VM-stevnet til Mikkel Kessler og Joe Calzaghe. Det betyr 60.000 tilskuere i Wales.

Det er Groruddalen.no som har snakket med Hansvoll som ikke ønsker å avslutte karrieren med det ydmykende nederlaget for kubaneren Yoan Hernandez fra Zwickau.

Kampen mellom Kessler og Calzaghe kommer til å gå i Millennium Stadium, og Hansvoll håper han skal få sjansen til å gå en kamp i lett tungvekt, en vektklasse som passer ham mye bedre enn cruiservekt eller tungvekt.

Mot Hernandez veide Hansvoll 93 kg. Dersom han skal gå sin neste kamp i lett tungvekt må han ned i 79 kg. Det er altså snakk om en kraftig vektreduksjon.

- Jeg er allerede i gang med et diettprogram for å ta av de 15 kiloene som er nødvendig, sier Hansvoll. Han brakk et ribbein i kampen i Tyskland, så derfor sliter han litt med å få trent skikkelig.

- Jeg skal gjøre alt jeg kan for å komme med på VM-stevnet til Kessler, men det er et av de aller største stevnene i år, så det kan bli vanskelig, sier Hansvoll.

Han ser framover og håper ikke at folk skal huske ham slik han var i den ynkelige kampen mot Hernandez. Bokseren som slo Ole Klemetsen knockout og holdt på å vinne VM-beltet i World Boxing Association (WBA) fra franskmannen Bruno Girard, vil gjerne avsluttet karrieren på en skikkelig måte.

(NTB)

AVSLUTTE SKIKKELIG: Thomas Hansvoll (t.h) vil runde av karrieren på en skikkelig måte. Her fra kampen mot danske Johnny Jansen i fjor. Foto: Arnt E. Folvik, Dagbladet
AVSLUTTE SKIKKELIG: Thomas Hansvoll (t.h) vil runde av karrieren på en skikkelig måte. Her fra kampen mot danske Johnny Jansen i fjor. Foto: Arnt E. Folvik, Dagbladet Vis mer