Hansvoll og Tangstad holder døra på gløtt

Thomas Hansvoll kan være tilbake i bokseringen igjen allerede i juli. Både han og Steffen Tangstad er villige til å begrave stridsøksa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

5. juli skal Stall Tangstad ha et storstevne på øya Åland i Østersjøen, og dersom Hansvoll vil, er det gode muligheter for at han kan få bokse på det stevnet.

Oslo-gutten er ranket som nummer fem på verdenslisten til World Boxing Organisation (WBO) og som tiendemann på den tilsvarende listen til World Boxing Association (WBA). Det betyr at han er så høyt ranket at en VM-kamp er godt innen rekkevidde i begge forbundene.

- Jo da, jeg er klar over plasseringene mine på rankingene, og jeg må si det er litt overraskende at jeg er ranket så høyt. Faktum er at femteplassen i WBO er den nest høyeste rankingen min noensinne. Bare før kampen mot Bruno Girard var jeg høyere ranket. Da lå jeg på fjerdeplass, sier Thomas Hansvoll.

Han har ikke snakket med Steffen Tangstad eller noen av dem som står nær ham siden han la opp 31. mars, men han legger ikke skjul på at han kan være interessert i å gjenoppta kontakten.

- Det er klart jeg kunne være interessert i å ta opp boksekarrieren igjen dersom det skulle være muligheter for en VM-kamp, sier Hansvoll.

- Jeg holder i hvert fall døra på gløtt. Man skal vel aldri si aldri, legger han til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer