Hansvoll opp i cruiservekt

Thomas Hansvoll kommer til å bokse sin neste kamp i Helsingfors 1. februar. Det er også klart at han kommer til å gå opp i cruiservekt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Jeg skal arrangere boksegalla i Finland 1. februar, og der kommer Thomas til bokse. Det blir den første kampen hans i cruiservekt, sier Steffen Tangstad til NTB.

Oslo-gutten har lenge hatt problemer med å holde seg under vektgrensen i lett tungvekt. I offisielle kamper i den klassen kan han ikke veie mer enn 79,5 kg. I cruiservekt er øvre grense 86,2 kg.

- Thomas fortalte meg at han pinte seg ned tre kilo det siste døgnet før han skulle møte Bruno Girard i VM-kampen i Paris. Det er klart det ikke går, for slikt blir man veldig slapp av, sier Tangstad.

Han forteller også at Hansvolls normalvekt ligger på rundt 90 kg, og da er cruiservekt en mer naturlig klasse for ham enn lett tungvekt.

Kanskje Fagernes

Bortsett fra at Hansvoll kommer til å bokse i Finland 1. februar, har ikke Tangstad lagt noen planer om hvilke av de andre bokserne han vil ha med på gallaen.

- Kan det bli aktuelt for Pål Arne Fagernes å debutere der?

- Jo, det kan det kanskje, men det har jeg ikke tatt stilling til ennå. Jeg har ikke snakket med ham eller sett ham trene på en stund. Dessuten er det ikke han jeg konsentrerer meg mest om, sier Tangstad.

Han er mer opptatt av om Geir Inge Jørgensen kan bli klar til Finland-stevnet, og det kan også være aktuelt for Reidar Walstad å stå på plakaten i Helsingfors.

- Nå trener Walstad i Tyskland. Jeg vet han godt kunne tenke seg en kamp i England om en uke, men det er veldig usikkert, sier Tangstad til NTB.

(NTB)

PINTE SEG:</B> Thomas Hansvoll pinte av seg tre kilo på et døgn før VM-kampen mot Bruno Girard i mai.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer