Hansvoll tapte

PARIS (Dagbladet.no): Thomas Hansvoll tapte et fyrverkeri av en VM-kamp mot Bruno Girard. Les kampreferatet!

Det sto ikke på innsatsen da Thomas Hansvoll i kveld gikk i ringen med VM-tittelholder Bruno Girard. Med blodet rennende og et provoserende smil tok han imot juling på ekte Rocky-vis.

Etter en forrykende åpning av Hansvoll, tok verdensmesteren kontrollen og gled inn til en trygg poengseier. Han unngikk å bli slått ut da nordmannen gikk bortimot berserk på slutten og slengte slegga vilt rundt seg.

Til slutt var knockout den eneste seiersmuligheten for Hansvoll som ga atskillig mer juling til løse lufta enn den seige franskmannen. Det avgjørende slaget kom aldri.

- Jeg er litt skuffa. Flere ganger følte jeg at jeg hadde ham, men jeg sleit en del psykisk og gjorde flere feil, sier Thomas Hansvoll til TV1000.

Han merket at han rystet motstanderen med en rekke fulltreffere.

- Jeg ble overrasket over hvor ustø han ble. Selv var jeg aldri rystet, men det gjorde fryktelig vondt i venstrealbuen fra tredje eller fjerde runde. Det var ingen futt i venstrearma, forklarer Hansvoll.

Tross tapet i VM-kampen akter han ikke å kaste inn håndkleet for godt.

- Jeg lærte mye og gir meg ikke. Helt klart ikke, forsikrer han.

SVINGTE SLEGGA: Thomas Hansvoll gikk friskt ut og fikk verdensmester Bruno Girard bakpå helt fra starten.
<B>PLUKKET POENG: Girard tok tilbake kontrollen over kampen. Han konsentrerte seg om å unngå storslegga til nordmennen samtidig som han sikret viktige poengtreff.