Hansvoll vurderer å legge opp

Thomas Hansvoll kan komme til å avslutte karrieren dersom hans neste kamp i ringen ikke blir om VM-tittelen. Manager Steffen Tangstad garanterer ikke at han klarer å ordne dette.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

22. desember går Lou Del Valle og Bruno Girard omkamp om WBA-tittelen i lett tungvekt. Hansvoll-manager Steffen Tangstad kan ikke garantere at han klarer å overtale vinneren til å gå tittelforsvar mot sin egen landsmann og elev. - Del Valle vurderer å skifte manager, noe som kan være både bra og dårlig, sier Tangstad, som sjøl kjenner Girards manager godt.

Det kan love godt for et møte med franskmannen for Hansvoll - om han vinner 22. desember.

Likevel hadde Tangstad aller helst ønsket seg at Hansvoll ble førsteutfordrer, men det betyr minst én kamp til før det står VM-kamp på plakaten. Tangstad skal snakke nærmere med Hansvoll om dette, men trenger egentlig ikke ta seg bryet.

- Utrolig skuffet

- Jeg vil ikke ha en kamp til før jeg går VM-kamp. Det går på motivasjonen. Jeg vil bli utrolig skuffet dersom jeg må gjennom en kamp til. Da vil jeg vurdere å legge opp, sier Hansvoll .

Thomas Hansvoll

Født: 26.06.74

Vektklasse: lett tungvekt

Vekt: 80 kg

Høyde: 186 cm

Meritter: 22 seirer, 2 tap, 1 uavgjort, 6 KOs

Sammen med trener Harald Skog er han påspandert flytur til Frankri ke for å se oppgjøret, men Hansvoll nekter å fly.

- Det er ikke for å være utakknemlig, men jeg tar toget - om jeg drar. Jeg liker ikke å fly, jeg har rett og slett flyskrekk, sier Hansvoll.

Julemiddag

Det mest negative med å dra for å se WBA-omkampen, er at kampen går 22. desember. Det betyr at Hansvoll neppe er hjemme før utpå julaften en gang.

- Det går greit, det, bare jeg får med meg julemiddagen, sier Hansvoll til Dagbladet.

Allerede på lørdag forsvarer Dariusz Michalczewski WBO-tittelen sin i Tyskland. Tysk-polakken kan være et alternativ for Hansvoll i hans ønske om VM-kamp, og manager Tangstad drar ned for å snakke med vinnerens manager.

UTÅLMODIG: - Jeg vil ikke ha en kamp til før jeg går til VM-kamp. Det går på motivasjonen, sier Thomas Hansvoll til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer