- Hansvolls siste vers

- Thomas Hansvoll har nå havnet i en divisjon han ikke hører hjemme. Den sangen jeg har sett i Dagbladet, er hans siste vers, sier Ole Klemetsen.

Og så vil han ikke si så mye mer om Hansvoll-klanens forsøk på å skape tradisjonell boksehype før lørdagens revansjematch i København. Ikke før pappa Big-John ankommer fra Stavanger - en halvtime for seint.

- Jeg har ikke snakket med deg etter at jeg så avisa, men jeg håper ikke du har skrevet en sang i retur slik de ber oss om, sier Lukkøye til faderen.

- Slapp av, gutten min, svarer senior. - Mora di foreslo et vers på Pengegalloppen, men nei da - dette lar vi være i fred.

Sist Ole Klemetsen møtte Thomas Hansvoll, ble han satt på rumpa etter 10 sekunder. Da gikk han i ringen uten en eneste sparringrunde. Men nå har han jobbet - hardt og grundig. Fordi Hansvoll skal ned.

- Sjøl om jeg vant sist, skal han ikke få høre unnskyldninger om at jeg ikke har sparret, sier Lukkøye til Dagbladet. Jeg tar alle matcher på alvor. Og det skal Thomas Hansvoll få merke. Vi bommet på opplegget sist - det gjør vi ikke nå.

Frykter ingen ting

- Hvilket betyr?

- At vi får se hvor flink Hansvoll egentlig er som bokser. Det han viste sist, var jo ingen ting. Og det siste jeg er redd for, er at han skal sette meg på rumpa igjen.

- Thomas Hansvoll har jo aldri slått ut en mann, sier Lukkøye.

- Likevel er han vanskelig?

- Ja, fordi han er venstrehendt. Links. South paw. Og en kødd.

Misliker kampen

Ole Klemetsen innrømmer at han skulle ønske Thomas Hansvoll gikk med venstrehanda først. Det ville spart ham for mye arbeid.

- Men sånn er det, sier han. - Du må forberede deg på den bokseren som til enhver tid møter deg i ringen. Men er det noe jeg virkelig ikke liker, så er det at kampen i det hele tatt skal bokses.

- Etter at jeg slo ham sist, fortjener ikke Thomas Hansvoll en ny sjanse.

I dag møtes Ole Klemetsen og Thomas Hansvoll til felles pressekonferanse i Oslo. Lukkøye er forberedt på hva som helst.

- Slagsmål? Kan godt hende det. De folka der er i stand til hva som helst, sier Ole Klemetsen til Dagbladet.