- Hansvolls siste vers

- Thomas Hansvoll har nå havnet i en divisjon han ikke hører hjemme. Den sangen jeg har sett i Dagbladet, er hans siste vers, sier Ole Klemetsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Og så vil han ikke si så mye mer om Hansvoll-klanens forsøk på å skape tradisjonell boksehype før lørdagens revansjematch i København. Ikke før pappa Big-John ankommer fra Stavanger - en halvtime for seint.

- Jeg har ikke snakket med deg etter at jeg så avisa, men jeg håper ikke du har skrevet en sang i retur slik de ber oss om, sier Lukkøye til faderen.

- Slapp av, gutten min, svarer senior. - Mora di foreslo et vers på Pengegalloppen, men nei da - dette lar vi være i fred.

Sist Ole Klemetsen møtte Thomas Hansvoll, ble han satt på rumpa etter 10 sekunder. Da gikk han i ringen uten en eneste sparringrunde. Men nå har han jobbet - hardt og grundig. Fordi Hansvoll skal ned.

- Sjøl om jeg vant sist, skal han ikke få høre unnskyldninger om at jeg ikke har sparret, sier Lukkøye til Dagbladet. Jeg tar alle matcher på alvor. Og det skal Thomas Hansvoll få merke. Vi bommet på opplegget sist - det gjør vi ikke nå.

Frykter ingen ting

- Hvilket betyr?

- At vi får se hvor flink Hansvoll egentlig er som bokser. Det han viste sist, var jo ingen ting. Og det siste jeg er redd for, er at han skal sette meg på rumpa igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer