Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håper å få med Zuccarello til World Cup, men ikke for Norge

Avslører kanadiske planer.

STJERNELAG-MØTER: Mats Zuccarello (i midten) kan få en spesialplass til World Cup i ishockey i 2016. Foto: NTB Scanpix
STJERNELAG-MØTER: Mats Zuccarello (i midten) kan få en spesialplass til World Cup i ishockey i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet:) I år er det ti år siden den forrige World Cup i ishockey ble arrangert. Målet er å avholde en ny utgave av turneringen i 2016, og ifølge Expressen blir Toronto en av arrangørbyene - sammen med en ikke fastsatt kanadisk by.

De seks hockeygigantene Canada, USA, Russland, Sverige, Finland og Tsjekkia anses for å være sikre kort som deltakernasjoner. Da det nordamerikanske hockey feiret seg selv med Hall of Fame-sammenkomsten i Toronto i helga, skal representanter fra NHL, spillersammenslutningen NHLPA og Det internasjonale hockeyforbundet ha diskutert turneringsformen.

Ifølge den kanadiske sportskanalen TSN vurderes det å la et europeisk All Star-team bli inkludert i turneringen, og når hockeyskribent Pierre LeBrun lister opp de mest åpenbare navnene som i så fall kan få plass, tar han med blant annet Mats Zuccarello (Norge), Anze Kopitar (Slovenia) og Tomas Vanek (Østerrike), samt danskene Mikkel Bödker og Frans Nielsen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media