Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håper å finne ny klubb

Lars Bohinen håper å få ny jobb etter at den danske fotballklubben Lyngby gikk konkurs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lyngby-trener Poul Hansen frykter spillerne i den konkursrammede klubben vil få vanskeligheter med å finne nye arbeidsgivere.

Onsdag kveld ble klubbeier Jørn Terkelsens forslag om en fusjon med 1. divisjonsklubben Farum nedstemt, og Lyngbys profesjonelle avdeling ble nedlagt.

Fra neste onsdag vil spillerne være fristilt, men Poul Hansen, som hentet Lars Bohinen fra Derby for under ett år siden, er bekymret for spillernes framtid.

- Jeg frykter at en del kommer til å få vanskeligheter med å finne en ny klubb å spille for. Det blir voldsomt når så mange spillere plutselig kommer på markedet samtidig, mener Lyngby-treneren.

Lars Bohinens eventyr i den danske eliteserieklubben fikk en brå og dramatisk slutt, men nordmannen er likevel optimistisk med tanke på framtiden.

- Det er forferdelig trist det som er skjedd. Men jeg har et godt håp om å finne en ny klubb hvor jeg vil trives, sier Bohinen til TV 2.

Torsdag var spillerne i møte med Den danske spillerforeningen for å kartlegge sine rettigheter i den vanskelige situasjonen, og for å finne ut hva som skal skje de neste dagene.

Søndagens kamp mot Åge Hareides Brøndby på Lyngby stadion blir Lars Bohinen og hans lagkameraters farvel med Lyngby-drakta.

(NTB-RB)

Hele Norges coronakart