Håper å score like mange mål som i fjor

41 år gamle Frode Johnsen ble satt på benken - svarte med scoring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Molde-Odd 1-2MOLDE (Dagbladet): Han er 41 år, men holder fortsatt koken på øverste nivå i norsk fotball. I tirsdagens kamp mot Molde ble Frode Johnsen plassert på benken av trener Dag-Eilev Fagermo.

Ved pause ble Johnsen byttet inn for Oliver Occean, som er kommet tilbake til gamleklubben. Etter få minutter på banen, og etter at hjemmelaget hadde hatt flest sjanser, fikk veteranen muligheten fra 16 meter.

Midtstopper Lars-Kristian Eriksen fikk dempet ballen ned til spissen, som ikke gjorde noen feil da han kontant satte ballen ned i høyre hjørnet til landslagskeeper Ørjan Håskjold Nyland.

Stort sett Molde Molde dominert andre omgang og skapte et hav av sjanser, uten å få uttelling. Det kunne se ut som at Johnsen skulle bli matchvinner, men i det 89. minutt scoret Mohamed Elyounoussi på et vakkert skudd.

Likevel klarte Skien-laget å få med seg tre poeng. Ole Jørgen Halvorsen sørget for seier på overtid da han stanget inn en corner.

- En jevn kamp frem til vi scorer. Etter det er det stort sett Molde. Vi blir for lave og Molde skaper sjanser. Vi er heldige som slipper unna med seieren i dag, sier Frode Johnsen til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.