Håper å score like mange mål som i fjor

41 år gamle Frode Johnsen ble satt på benken - svarte med scoring.

• Molde-Odd 1-2

MOLDE (Dagbladet): Han er 41 år, men holder fortsatt koken på øverste nivå i norsk fotball. I tirsdagens kamp mot Molde ble Frode Johnsen plassert på benken av trener Dag-Eilev Fagermo.

Ved pause ble Johnsen byttet inn for Oliver Occean, som er kommet tilbake til gamleklubben. Etter få minutter på banen, og etter at hjemmelaget hadde hatt flest sjanser, fikk veteranen muligheten fra 16 meter.

Midtstopper Lars-Kristian Eriksen fikk dempet ballen ned til spissen, som ikke gjorde noen feil da han kontant satte ballen ned i høyre hjørnet til landslagskeeper Ørjan Håskjold Nyland.

Stort sett Molde Molde dominert andre omgang og skapte et hav av sjanser, uten å få uttelling. Det kunne se ut som at Johnsen skulle bli matchvinner, men i det 89. minutt scoret Mohamed Elyounoussi på et vakkert skudd.

Likevel klarte Skien-laget å få med seg tre poeng. Ole Jørgen Halvorsen sørget for seier på overtid da han stanget inn en corner.

- En jevn kamp frem til vi scorer. Etter det er det stort sett Molde. Vi blir for lave og Molde skaper sjanser. Vi er heldige som slipper unna med seieren i dag, sier Frode Johnsen til Dagbladet.

Spissen påpeker at ingen spillere liker å sitte på benken. Men superveteranen føler ennå han har mye å bidra med.

- Jeg har aldri vært redd for ikke å få spille. Det er ikke et stort problem. Det har ligget i kortene ganske lenge at jeg ikke skulle starte. (Oliver) Occean har vært god og scoret mye mål i treningskampene, sier han.

Tror på flere fulltreffere Spissen scoret elleve mål i fjorårets eliteserie, og håper å kunne holde oppe nivået også i år.

- Jeg ser ikke noen grunn til å være dårligere enn i fjor, så det tror jeg kan gå, sier han.

- Var det deilig med revansje fra i fjor?

- Ja - det er jo det. Molde vant fortjent begge kampene i fjor, så det er strålende å vinne her oppe.

Han mener laget hadde tur som klarte å ro i land 1-2-seieren på Aker Stadion.

- Molde er et veldig godt fotball-lag. Det er ikke mange som vinner her, så vi er veldig godt fornøyd med denne seieren, sier spissen.

SUPERVETERAN: Odds Frode Johnsen (t.v.) og Joona Toivio i duell i eliteseriekampen mellom Molde og Odd på Aker Stadion. Superveteran Johnsen håper å fortsette scoringstrenden i årets eliteserie, på tross av alderen.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
SUPERVETERAN: Odds Frode Johnsen (t.v.) og Joona Toivio i duell i eliteseriekampen mellom Molde og Odd på Aker Stadion. Superveteran Johnsen håper å fortsette scoringstrenden i årets eliteserie, på tross av alderen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer