- Håper Anders kommer med en korrekt versjon av saken

Oilers-eier Tore Christiansen ble truet.

BEKLAGET: Anders Myrvold sendte i går ut en sms der han beklaget oppførselen sin, og godtok oppsigelsen i Stavanger Oilers. Det har vært noen utfordrende dager både for Myrvold og ischockeyklubben.
Foto: Jarl Fr. Erichsen / SCANPIX
BEKLAGET: Anders Myrvold sendte i går ut en sms der han beklaget oppførselen sin, og godtok oppsigelsen i Stavanger Oilers. Det har vært noen utfordrende dager både for Myrvold og ischockeyklubben. Foto: Jarl Fr. Erichsen / SCANPIXVis mer

|||

Det har vært to tøffe døgn for Stavanger Oilers-eier Tore Christiansen og familien etter at han ble alvorlig truet av Anders Myrvold.

- Det er reist tiltale mot Anders Myrvold og den er opprettholdt etter avhørene. Saken er fortsatt under etterforskning av politiet, og jeg ber derfor om forståelse for at jeg ikke kan si noe mer, sier Tore Christiansen til Stavanger Aftenblad i sitt første intervju etter at Myrvold ble arrestert for alvorlige trusler onsdag.

Går bedre

Christiansen har fått inntrykk av at mange lurer på hvordan det går med ham og Oilers-direktør Pål Higson etter truslene de har blitt utsatt for.

- Jeg har det bra nå, sier Christiansen.

- Hvordan har Pål Higson det?

- Jeg snakket med Pål torsdag, og han har det etter forholdene bra, svarer Oilers-eieren.

Myrvold møtte opp på døra til daglig leder Higson etter at han hadde fått sparken i Oilers. Det skal ha ført til at direktøren opplevde situasjonen som truende og meget ubehagelig.

Myrvold skal også ha ringt Tore Christiansen. Både Higson og Christiansen politianmeldte deretter Anders Myrvold for trusler.

Tre års strafferamme

Oilers-eier Tore Christiansen har følgende kommentar til hvorfor de ikke ønsker å si noe ytterligere om denne saken:

- Vi forstår at Anders trenger litt tid for seg selv til å fordøye dette, men vi håper at han benytter seg av muligheten til å komme med en utfyllende og korrekt versjon av saken, sier Christiansen til Aftenbladet.

- Hva synes dere om tekstmeldingen han har sendt ut, og hvor han beklager sin oppførsel?

- Det har jeg ingen kommentar til, svarer han.

Politiet fortsetter etterforskningen av saken. Anders Myrvold er siktet for verbale trusler og brudd på straffelovens paragraf 227. Denne paragrafen har en strafferamme på tre års fengsel, og trusselen må være av en slik karakter at den er skikket til å fremkalle alvorlig frykt.

(NTB)