Håper Beugre kan skrives ut i løpet av dagen

Hønefoss-spilleren bevisstløs i gårsdagens cuptap.

HJERNERYSTELSE: Kevin Beugre pådro seg hjernerystelse i cuptapet mot Alta i går. Her jubler han for å ha satt inn en scoring mot Viking. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
HJERNERYSTELSE: Kevin Beugre pådro seg hjernerystelse i cuptapet mot Alta i går. Her jubler han for å ha satt inn en scoring mot Viking. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Det var i gårsdagens cupkamp mellom Hønefoss og Alta, der Alta vant 2-1, at Hønefoss-spiller Kevin Beugre ble liggende bevisstløs på bakken.

Beugre fikk ballen i ansiktet etter en klarering kort ut i andre omgang, og ble liggende bevisstløs på gresset i nærmere fem minutter.

Til alt hell kom førstehjelp fort til på banen, og ivorianeren forlot stadion ved bevissthet.

- Det behandles som en hjernerystelse, og det går greit med ham nå. Men selvfølgelig var det skummelt med en gang. Det er aldri en hyggelig situasjon når sånt skjer, men han pustet hele veien, sa Hønefoss' medisinke koordinator Christian Thorbjørnsen til Dagbladet i går.

I dag bekfrefter han at det dreier seg om en hjernerystelse, og Hønefoss håper han kan skrives ut i løpet av dagen.

- Han har det bra etter forholdene, men vi må se an formen hans utover dagen. Vi håper at han kan komme hjem igjen før dagen er omme, sier Thorbjørnsen til Dagbladet.

De har imidlertid ikke tenkt å pushe han ut på banen igjen.

- Det får ta den tiden det tar. Det er en hjernerystelse, og det er vanskelig å si noe om hvor lenge han blir borte fra fotballen. Vi skal ikke pushe ham, sier den medisinske koordinatoren til Dagbladet.