Håper det holder

TRONDHEIM (Dagbladet): - Jeg håper det holder, sier Harald Brattbakk og ser en smule usikker ut. Gårsdagens matchvinner venter seg 90 beinharde minutter i returoppgjøret mot Brøndby.

- Vi må nok heve oss enda noen hakk i forhold til i dag, skal vi greie å gå videre til Champions League, sier Rosenborg-spissen. Og med sin erfaring fra dansk fotball, kan vi regne med at han vet hva han snakker om.

- Brøndby kommer til å være kjempegode på hjemmebane, men de vil være til å kjenne igjen. Jeg venter meg ikke noen store overraskelser i forhold til det vi vet de er gode for.

Mange sjanser

Rosenborg spilte med et utrolig høyt tempo og skapte enormt mange sjanser på hjemmebane i går. Hoftun, Skammelsrud, Olsen og ikke minst Frode Johnsen hadde noen store muligheter til å øke ledelsen.

- Ja, vi kunne ha scoret flere, men Brøndby hadde også muligheten til å gjøre mål.

- Hvor mange mål burde dere hatt?

- Vurdert etter sjansene, så kunne vi kanskje hatt tre, jeg vet ikke, men det var noen store sjanser, innrømmer Brattbakk.

Til rett tid

Han dukket som så ofte ellers opp på rette sted til rette tid, da han puttet ballen i mål etter en retur fra keeper i det 53. minutt.

- Det var jo en dødballsituasjon, og vi har scoret en del på sånne i det siste. Det er artig.

- Hvor viktig er denne scoringen?

- Ja, si det. Det vet vi vel først etter returkampen, men det kan jo vise seg å være en veldig viktig scoring. Den kan bli helt avgjørende, sier Brattbakk.

RBK - Brøndby 1-0

MÅL:1-0 Bratbakk (53)

BB:Erik Hoftun, Rosenborg

MATCHVINNER: Harald Brattbakk sørger her for at Rosenborg får et bra utgangspunkt før returmøtet med Brøndby i København. - Scoringen kan bli helt avgjørende, sa matchvinneren etter kampen.
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 683737889


Varnish cache server