«Håper du klarer å smile hele veien til banken»

Bohinen-sms til Huseklepp.

(Dagbladet.no): Da Erik Huseklepp tirsdag bestemte seg for å bli i Brann, reagerte Stabæks sportsdirektør Lars Bohinen - som sjøl håpet å sikre seg spilleren - sterkt.

Dette fortalte han til Dagbladet.no, men i tillegg skal han ha sendt tekstmeldinger med klar tale direkte til Huseklepps telefon.

«Håper du klarer å smile hele veien til banken,» heter det i en av meldingene, som 23-åringen skal ha reagert sterkt på.

- Utrrykte min skuffelse

– Jeg uttrykte min skuffelse over at han ikke ga oss en mulighet til å komme med et tilbud, forteller Bohinen til Bergensavisen (BA).

Han er overrasket over at spilleren offentliggjør innholdet i meldingene som ble skrevet dem imellom.

Branns sportssjef Roald Bruun-Hanssen reagerer uansett på kommentarene fra Bohinen.

– Jeg er kjent med de meldingene han fikk, og min reaksjon er at den type tilbakemeldinger bør unngås. Man bør erkjenne at man har forskjellige syn på ting, framfor å holde på slik, sier han til BA.

UTLØSENDE ÅRSAK: Denne signaturen fikk Lars Bohinen til å fly i flint. Det ga han Erik Huseklepp (t.h.) klar beskjed om per telefon, noe Branns sportssjef Roald Bruun-Hanssen (t.v.) ikke synes noe om. Foto: MARIT HOMMEDAL/SCANPIX
UTLØSENDE ÅRSAK: Denne signaturen fikk Lars Bohinen til å fly i flint. Det ga han Erik Huseklepp (t.h.) klar beskjed om per telefon, noe Branns sportssjef Roald Bruun-Hanssen (t.v.) ikke synes noe om. Foto: MARIT HOMMEDAL/SCANPIX Vis mer

Dårlig kommunikasjon?

Bohinen var oppgitt over at Huseklepp og hans rådgiver Stein Arve Lone ikke sa fra til Stabæk om at de hadde tapt kampen om spillerens signatur.

- Vi er blitt ført bak lyset. Det er ikke lenge siden rådgiver Stein Arve Lone lovet oss at vi skulle få være med i kampen om signaturen helt til slutt, men det har ikke skjedd, sa han til Dagbladet.no tirsdag, og la til at de da satt og jobbet med et nytt bud.

Lone hadde da følgende å si om uttalelsene fra Bohinen:

- Siden Stabæk på eget initiativ trakk sitt tilbud tilbake i sommer, har ikke vi fått noe mer konkret fra dem. Vi kan ikke forholde oss til muntlige antydninger, kun konkrete tilbud.

SINT: Stabæks sportsdirektør Lars Bohinen reagerer på måten Stabæk ble behandlet på da Erik Huseklepp valgte å bli i Brann. I sommer var han derimot fast bestemt på å dra til Bærum.