«Håper du klarer å smile hele veien til banken»

Bohinen-sms til Huseklepp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Da Erik Huseklepp tirsdag bestemte seg for å bli i Brann, reagerte Stabæks sportsdirektør Lars Bohinen - som sjøl håpet å sikre seg spilleren - sterkt.

Dette fortalte han til Dagbladet.no, men i tillegg skal han ha sendt tekstmeldinger med klar tale direkte til Huseklepps telefon.

«Håper du klarer å smile hele veien til banken,» heter det i en av meldingene, som 23-åringen skal ha reagert sterkt på.

- Utrrykte min skuffelse

– Jeg uttrykte min skuffelse over at han ikke ga oss en mulighet til å komme med et tilbud, forteller Bohinen til Bergensavisen (BA).

Han er overrasket over at spilleren offentliggjør innholdet i meldingene som ble skrevet dem imellom.

Branns sportssjef Roald Bruun-Hanssen reagerer uansett på kommentarene fra Bohinen.

– Jeg er kjent med de meldingene han fikk, og min reaksjon er at den type tilbakemeldinger bør unngås. Man bør erkjenne at man har forskjellige syn på ting, framfor å holde på slik, sier han til BA.

Dårlig kommunikasjon?

Bohinen var oppgitt over at Huseklepp og hans rådgiver Stein Arve Lone ikke sa fra til Stabæk om at de hadde tapt kampen om spillerens signatur.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer