GJENSIDIG RESPEKT: José Mourinho er lansert som sir Alex Fergusons potensielle etterfølger i Manchester United, men nå sier portugiseren at han håper skotten fortsatt er United-manager den dagen "The Special One" vender tilbake til Premier League. Foto: AFP PHOTO/CARL DE SOUZA
GJENSIDIG RESPEKT: José Mourinho er lansert som sir Alex Fergusons potensielle etterfølger i Manchester United, men nå sier portugiseren at han håper skotten fortsatt er United-manager den dagen "The Special One" vender tilbake til Premier League. Foto: AFP PHOTO/CARL DE SOUZAVis mer

- Håper Ferguson er i United når jeg returnerer til England

Mourinho skal til Premier League når han er ferdig med Real.

Real Madrid-trener José Mourinho har bestemt seg for å returnere til England når han er ferdig i den spanske gigantklubben.

- Jeg er helt åpen på at etter Real Madrid, Spania, Inter, Italia, Chelsea, England, Porto, Portugal, blir neste steg England. Årsakene er mange, men jeg vet ikke når det vil skje, sier Mourinho i et intervju med CNN.

Han trente Chelsea fra 2004 til 2007. Portugiseren nekter å si noe om fristelsene i England. Han vil uansett være blant favorittene til å ta over for Sir Alex Ferguson i Manchester United.

- Jeg kaller ham «The Boss» fordi han er sjefen av alle trenere. Jeg håper han fortsatt er Manchester United-manager når jeg vender tilbake til engelsk fotball.

Mourinho innrømmer at han fortsatt er i kontakt med Chelsea-eier Roman Abramovitsj.

- Vi er mye i kontakt og har et fantastisk forhold, hevder Mourinho.

Han har vært Real Madrid-manager siden 2010 og er under fireårskontrakt.

(NTB)