Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Håper folk ikke har mistet troen på meg

Veigar Pall vil vise at Nancy tok feil.

SAMMEN IGJEN: Veigar Pall Gunnarsson (tv) er klar for sesongstart med Stabæk, her sammen med spissmakker Daniel Nannskog. Foto: Morten Holm / SCANPIX
SAMMEN IGJEN: Veigar Pall Gunnarsson (tv) er klar for sesongstart med Stabæk, her sammen med spissmakker Daniel Nannskog. Foto: Morten Holm / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Veigar Pall Gunnarsson herjet i norsk fotball før han søkte lykken i Nancy. Det franske fotballeventyret ble et mareritt. Nå vil islendingen vise at han fortsatt kan.

- Jeg vil vise at Nancy tok feil, og revansjere reisen ut i Europa, sier Veigar Pall Gunnarsson til NTB.

Sammen med Daniel Nannskog og Alanzinho herjet Gunnarsson i eliteserien. Det resulterte i gull i 2008.

- Daniel og jeg hadde vel rundt 50 målpoeng sammen den gangen. Jeg skal ikke legge for mye press på oss før seriestart, men noe kan fansen forvente, sier islendingen.

- Motstanderne er obs på oss nå og kjenner oss bedre. Det har ikke fungert skikkelig i vinter, men finner vi ut av det kan det bli mye moro, fortsetter Stabæk-angriperen.

Har løsnet?

Og kanskje løsnet det for alvor i siste testkamp før sesongstart. To ganger scoret Gunnarsson mot Molde sist helg.

- Det negative er at det ikke har fungert i vinter, og det bekymrer meg litt, sa Gunnarsson til NTB før søndagens seier mot Molde.

Før sesongstart står han med 47 eliteserie mål på 85 kamper i Stabæk-trøyen. Best var han i 2006 med 18.

- Jeg hadde null selvtillit da jeg var i Frankrike, men vil vise at jeg fortsatt kan og håper at folk ikke har mistet troen på meg. Jeg jobber hardt for å komme tilbake. Jeg elsker Stabæk og måten vi spiller på, sier islendingen som spiller med draktnummer 10 på ryggen.

Åpner borte

Han legger ikke skjul på at perioden i Nancy tok fra ham gleden av å spille fotball.

Finner han og Daniel Nannskog tilbake til gamle takter kan det bli mye moro på Fornebu.

- Jeg tror vi skal være fornøyd dersom vi klarer fjerdeplass. Alt over det vil være et pluss, sier Gunnarsson som fyller 30 år seks dager etter serieåpningen mot Odd søndag.

Sist sesong ble det tredjeplass på bæringene - 16 poeng bak Rosenborg, mens Odd havnet på plassen bak, sju poeng bak Jan Jönssons lag.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!