Var med Tiger Woods dagen før ulykken:

- Håper han får spille golf igjen

Tidligere NBA-stjerne Dwayne Wade (39) var sammen med Tiger Woods (45) dagen før ulykken. Han håper at golfesset blir å se på banen igjen etter krasjet tirsdag.

LYDOPPTAK: Hør det lokale politiet i Los Angeles motta beskjeden om bilulykken til Tiger Woods i hans Genesis GV80 SUV. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tirsdag kveld kom nyheten om at golfstjerna Tiger Woods ble fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en bilulykke.

Onsdag morgen norsk tid har han våknet på sykehuset etter operasjonen. Det opplyses om på hans offisielle Twitter-konto.

- Han er våken, mottakelig og på bedringens vei på rommet sitt på sykehuset, heter det i en uttalelse.

Videre takker teamet hans legene, politiet og brannvesenet.

Agenten Mark Steinberg opplyste tirsdag at Woods har «pådratt seg flere skader i beina». I kunngjøringen heter det at Woods er blitt operert i høyre bein og høyre ankel.

På en pressekonferanse onsdag sier politiet at Woods er heldig som er i live.

- Faktum at han hadde på seg bilbelte vil jeg si bidro kraftig til at han overlevde, sa Carlos Gonzalez, politisjef i Los Angeles.

Hadde kurs

Woods skal ha vært i California på et golf-oppdrag med GolfDigest/GOLFTV, hvor han altså blant annet holdt golfkurs for et knippe kjendiser. Det melder GolfDigest selv.

Woods hadde blant annet kurs med basketlegende Dwayne Wade mandag, som selv la ut melding om dette på Instagram. Dagen etter nyheten sier Wade følgende om dagen med golfstjerna.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer