- Håper han knekker begge beina og blir en ny Dedé

«Fotballhore, møkkamann og utakknemlige svin». Jason Morrisons overgang fra Strømsgodset til Aalesund er en bitter pille å svelge for Godset-supporterne.

BLIR HETSET: Jason Morrison, her i duell med Moldes Baye Djiby Fall, blir hetset av Godset-supporterne etter overgangen fra Strømsgodset til Aalesund. Foto: Scanpix
BLIR HETSET: Jason Morrison, her i duell med Moldes Baye Djiby Fall, blir hetset av Godset-supporterne etter overgangen fra Strømsgodset til Aalesund. Foto: ScanpixVis mer

(Dagbladet): Drammenserne sparer ikke på kruttet når de tar farvel med spilleren som bidro til cupgull etter at han kom til klubben sensommeren i fjor. På debattforumet på Godsetunionens hjemmeside hagler mishagsytringene, skriver smp.no.

Her er noen av «lykkeønskningene» jamaicaneren får med seg på veien:

«Grattis med en strålende midtbane spiller, håper han knekker begge beina og blir en ny Dede.» «J**** idiot! Penger betyr desverre alt...Håper vi knuser ålesund i år, borte som hjemme... og at mister Morrison skjønner hvor tjukk i hue han har vært! Møkkamann».

«Enjoy Ålesund, Jason. Break a leg. Really... break a leg».

«R***høl. Penger, penger, penger....Pent Jackaass».

«Who's that bitch from Jamaaaaica? Who's that moneygrabbing whore? Jason Moron is his name and he hasnt got a brain. And he wont be nailing women anymooore!».

- En god spiller På spørsmål om hvorfor overgangen vekker slike reaksjoner, svarer lederen i Godsetunionen, Joakim Bjørklund:

- Det er sikkert en sammensatt greie for mange, men punkt én er at Morrison er en god spiller, hvis ikke ville ingen reagert.

Supporterlederen peker også at midtbanespilleren har gitt uttrykk for at Strømsgodset var den eneste klubben han kunne tenke seg å spille for i Norge, bare kort tid før AaFK-overgangen dukket opp.

- Det er nok ikke sånn at han kysset klubbmerket og dro neste dag, men folk har hatt et inntrykk av at Morrison ikke ville skrive en lengre kontrakt med Strømsgodset fordi utlandet fristet. Da faller det selvsagt noen tungt for brystet at han signerer en treårskontrakt med Aalesund, sier Bjørklund til Sunnmørsposten.

- Fiskerlandsby Mange i Godset-unionen levner heller ikke Aalesund som klubb eller Ålesund som by mye ære. Her er et knippe sitater fra forumet:

«Utakknemlige svin, her får han tillit og er med på å bli Norgesmester. Så velger han lille ålesund pga pengene, fytti h******! Her har vi klart å hente en knallbra spiller som kanskje kan bli en av TL beste midtbanespillere. Så ender det kanskje med at han drar til en parantes i norsk fotball. Dette gjorde meg så sykt skuffa, fy f***! England og Leeds skjønner jeg, men at han skulle dra til Rekdal og en gjeng med fiskere er sjokkerende».

 «Ja hatklubb nr 1 fikk bare forsterket plassen sin hos meg. Jason skuffer og viser seg som ei skikkelig fotballhore!» «Jason er en møkkamann!! Da kan vi vel alle være enige om at han får straff som fortjent nå som han får Rekdal som sjef og må bo i Ålesund...med fiske lukt og det j**** hornet som de har på kamp.» «Lykke til i byen som ånder og lever for Allers, kamferdrops, Dent, strikkemønstre og den store rutete kokeboka!» .

«Ikke noe negativt heller at de lukter av fiskeslo og måkedrit , pirrer nok bare en landsens man fra regga land».

- Ulik supporterkultur Supporterlederen til Strømsgodset mener det ikke eksisterer noe spesielt hatforhold til AaFK blant Godset sine tilhengere, selv om det har vært flere tøffe innbyrdes oppgjør de siste årene.

- Men det er nok en forskjell mellom hva de to supportergruppene mener er viktig. Vi er kanskje mer opptatt av hva som leveres på tribunen, enn å fylle opp med folk. Samtidig vet jeg at mange synes det er beundringsverdig at de klarer å fylle opp stadion med folk der ute i havgapet, sier Godset-supporteren.