- Håper ikke dette var min siste kamp i Fredrikstad

Tariks dilemma etter kalasseier og tabelltopp.

FREDRIKSTAD (Dagbladet.no): Etter kampslutt ventet de fleste journalistene på Tarik Elyounoussi.

Unggutten var en av dem som ble tatt ut til dopingkontroll og var sistemann ut av dørene på Fredrikstad Stadion etter den knusende seieren over Lillestrøm.

Elyounoussi er nær en overgang til den franske Ligue 1 klubben Le Mans, og unggutten har tilbrakt den siste uken i tenkeboksen.

Men Elyounoussi selv hevder han tar ting med ro og å bli Fredrikstad er overhodet ikke noen nedtur skal vi tro stjerneskuddet selv.

- Det er utrolig gøy å være i Fredrikstad for tiden så det er vanskelig å bestemme seg nå, sier Elyounoussi etter kampen.

- Jeg håper ikke dette var min siste kamp i Fredrikstad. Plankehaugen er jo fantastisk!

Tror på gull

Fredrikstad topper nå tippeligaen og med kveldens maktdemonstrasjon så sendte FFK ut en kraftig advarsel til motstanderne.

OPTIMISTISK: Tarik Elyounoussi og Fredrikstad leder Tippeligaen. Det få unggutten til å tro på gull, og betyr samtidig også at en avgjørelse rundt fotballframtiden blir vanskeligere å ta. Foto: Linn Cathrin Olsen/Scanpix
OPTIMISTISK: Tarik Elyounoussi og Fredrikstad leder Tippeligaen. Det få unggutten til å tro på gull, og betyr samtidig også at en avgjørelse rundt fotballframtiden blir vanskeligere å ta. Foto: Linn Cathrin Olsen/Scanpix Vis mer

Elyounoussi tror at laget kan ta det hele veien.

- Vi har en veldig god stemning i troppen og det er hard konkurranse om plassene, så ja, vi kan vinne, sier Elyounoussi som samtidig etterlyser erstatninger.

- Med en forsterkning eller to så har vi en veldig god mulighet.

Radarpar

Gardar Johansson har hatt en strålende sesong for Fredrikstad og få hadde trodd at det var Islendingen som skulle være i toppen av toppscorerlistene etter snart halvspilt sesong.

Johansson selv er ydmyk, men innrømmer at sesongen har vært veldig bra.

- Ting går veldig bra. Sesongen startet litt så som så, men nå har det løsnet, sier Islendingen som trekker frem samarbeidet med Tarik som en av hovedgrunnene til det.

- Det er deilig å være foran Tarik på scoringene, vi har et godt samarbeid og han er veldig god. Jeg håper han blir, sier Johansson som synes det er helt greit at Elyonoussi får all oppmerksomheten.

- Håper ikke dette var min siste kamp i Fredrikstad

- Han kan gjerne få omtalen, så kan jeg få jobbe i fred, sier islendingen til Dagbladet.no.

I FORM: Gardar Johansson synes det har løsnet formmessig siden en litt treg sesonginnledning.