Håper ISS trekker konkursbegjæringen

Sjakk-OL har sendt nye opplysninger til renholdsselskapet.

OL: Arrangøren av sjakk-OL er begjært konkurs. Her er direktør for Sjakk-OL Børge Robertsen.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
OL: Arrangøren av sjakk-OL er begjært konkurs. Her er direktør for Sjakk-OL Børge Robertsen. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Renholdsselskapet ISS har begjært arrangøren av sjakk-OL konkurs, men nå sier daglig leder av sjakk-OL, Børge Robertsen, at han håper konkursbegjæringen blir trukket.

- Det har seg slik at konkursbegjæringen ble sendt tingretten før vårt frivillige tilbud om en akkordløsning med en dividende på 88 prosent var kjent for selskapet, forteller Robertsen til NTB.

Han sier at ISS ikke var kjent med akkordtilbudet fra sjakkarrangøren, men nå er det opprettet kontakt med firmaets advokater.

- Iss har fått de opplysninger i denne saken som selskapet har bedt om, og vi håper nå at det skal være mulig å unngå konkurs, sier Robertsen. Han legger til at ISS i alle fall har lovet å se på saken på nytt.

Betalingsproblemer OL-organisasjonen har hatt store betalingsproblemer. Det har blant annet rammet hotellene i Tromsø.Totalt har ISS Facility Services inne et krav på 607.320 kroner.

Sjakkpresident Jøran Aulin-Jansson sier til NTB at han ikke kan si noe om denne saken. Ifølge Aulin-Jansson er det kun daglig leder Børge Robertsen eller styreleder Hans Olav Karde som skal uttale seg om det økonomiske i forbindelse med sjakkturneringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer